Moet opslag in de cloud? Niet te missen een geweldig 95% korting op 5TB voor het volgende jaar

We breken voor u zeer snel en gemakkelijk. Opslag in de Cloud is het super goedkoop, hardware-gratis alternatief voor omvangrijke fysieke harde schijven. Dus als u op zoek bent naar looooooooads opslagruimte voor uw foto ‘ s, bestanden en films, iDrive het huidige aanbod kan slechts vink alle vakjes aan.

De huidige cloud-opslag omgaan, laten we u betaalt slechts € 3.48 (ongeveer £2.70) in ruil voor 5TB voor het hele jaar. En ja, je bent het lezen van dat begrip. Vergeet deze ochtend na de Kerst koffie en krijgen uw cloud storage-oplossing gesorteerd voor het volgende jaar plaats.

De 95% korting (van $69.50) is behoorlijk spectaculair in zijn eigen recht. Maar het klinkt nog beter als je het realiseren dat het haar op de nummer 1 pick in onze opslag in de cloud gids. Dus het is een briljant prijs op een schitterende service. Blijf lezen als je meer wilt weten over de cloud storage bieden en waarom beschouwen we iDrive om de beste cloud-storage bedrijf.

Of, als opslag in de cloud is niet de enige dienst die u wilt krijgen gesorteerd vandaag, iDrive is ook het aanbieden van 95% uit de RemotePC voor 10 computers. Dit kunt u veilig toegang tot uw computer thuis of op kantoor, in ruil voor nog eens $3.48.

iDrive is het kraken van cloud-opslag omgaan:

EXCLUSIEVE IDrive 5TB plan | $69.50 $3.48 voor 1 jaar | 95% off
69,50 dollar lijkt misschien een beetje prijzig voor een jaar ter waarde van 5TB maar $3.48 voor een hele 12 maanden is belachelijk goedkoop. En niet te vergeten 5TB moet gaan een lange weg in de bekleding van uw opslag behoeften, kan het houden van talloze uren van muziek, duizenden foto ‘ s en honderden video games.
Bekijk De Deal

Wat maakt iDrive de beste cloud storage provider?

Het is voor iedereen en dat bedoelen we letterlijk iedereen, maakt niet uit als je de tech-savvy of niet, iDrive is zo simpel en eenvoudig te gebruiken.

Het biedt ook uitstekende beveiliging, dus je kunt gerust je veilig online. Plus, het heeft de iDrive Express-service, die in feite een back-up van al uw bestanden automatisch, in het geval dat het noodlot toeslaat en de een of andere manier uw items zijn verwijderd.

iDrive biedt zelfs gezichtsherkenning van uw foto ‘ s dat is een vrij coole en handige functie. Als u behoefte aan meer informatie bekijk onze iDrive review – waar vind je alles wat je moet weten over deze geweldige software.