Stadions Pro gamers krijgen Opkomst van de Tomb Raider en Stampertje voor januari

Met Stadions blijkt minder revolutionair in het huis dan is het verscheen op het podium tijdens de Google onthult, het gaat om een langzame en gestage opmars te winnen van de gamers in het nieuwe jaar. Gemengde berichten bij de start zag het lijkt een ‘all you can stream’ Netflix-style-pakket voor gaming nog niet geholpen (de meeste titels moeten afzonderlijk besteld worden), en tot nu toe is er weinig aan te moedigen, zelfs de nieuwsgierigen hun tenen duik in het Pro tier.
Het toevoegen van twee nieuwe games, en het nemen van de verwijderde Tomb Raider titel in aanmerking, laat de Stadions van de Pro-inclusive games catalogus nummering vijf – een sterkere positie hebben dan het zich bij de start, maar nog lang niet in de buurt van wat wordt aangeboden door de soortgelijke PlayStation Nu console streaming service.