Voldoen aan de goedkoopste super tank printer nog; de $150 Canon Pixma G1200

De G1200 wordt geleverd met vier inktpatronen met een volledige vulling van de vier kost ongeveer . Je krijgt een starter kit van vier flessen in de verpakking.
Als u zich het kunt veroorloven, al raden we aan de G2200 die kost 0 (slechts meer) en krijgt u een scanner naast de, vooral het omzetten van het in een all in one printer.
Canon Pixma G1200, slechts 0 op de Canon van ONS

Walmart was een van de eerste munten van de term super tank voor printers die schuwen de alomtegenwoordige cartridge systeem dat maakte het fortuin van de wil van HP inc(k) en ze vervangen met een vaste reservoir dat nodig navullingen van tijd tot tijd.
Canon claimt dat de PIXMA G1200 printer vervangende inkt doen het werk van maximaal 30 conventionele inkt cartridge sets. Dat vertaalt zich tot 6000 pagina ‘s zwart en 7.000 pagina’ s in kleur, waardoor het veel goedkoper dan de patroon-gebaseerde printers en ideaal voor als u een small business printer.

Inked

Terwijl het niet oplossen van twee van de meest terugkerende kwesties in verband met inkjetprinters; de verstopping van de hoofden en de doorweekte papieren syndroom, het gebruik van de continuous ink systeem vertaalt zich in goedkoper, veel goedkoper drukkosten.
Als u op zoek bent naar een all-in-one-printer, een koopje, zult u niet vinden iets beter dan op dit moment. De specs zijn meer dan voldoende voor een klein kantoor aan huis omgeving en goed genoeg voor een paar vellen zo nu en dan.Bekijk De Deal
Op de keerzijde, het is misschien niet de snelste printers, met een nominaal vermogen van slechts negen pagina ‘ s per minuut met een resolutie van maximaal 4.800 x 1.200dpi – hoewel het aanbod voor afdrukken zonder rand. De uitvoerpapierlade ook is lichtgewicht, 100 vellen.
Wilt u uw handen op een dergelijk apparaat, Canon momenteel verkoopt de goedkoopste super tank printer de Pixma G1200, voor slechts 0 direct.