Wat is Amazon Athena?

Dat is waar Amazon Athena kan helpen. Het is een query dienst in deze bedrijven zijn in staat om het uitvoeren van SQL-query ‘ s tegen hun gegevens alsof het bevindt zich in een lokaal datacenter. Het is serverloze in dat u niet hebt voor het beheren van de infrastructuur of het gebruik van database-software om het te beheren. En, het gaat ontzettend snel. Uw medewerkers kunnen uitvoeren van SQL-query ‘ s en te verwachten resultaten, zelfs op grote gegevenssets in een kwestie van seconden.
In het einde, de macht in het spel komt met Amazon Athena, omdat het draait binnen Amazon S3, dus al van de voordelen van dat object storage-platform voor de database over te dragen aan de godin Athena in termen van vermindering van de complexiteit, het verstrekken van de endpoint security en prestaties die nodig zijn, en dat bedrijven de mogelijkheid biedt om meerdere query ‘ s, zonder dat voor het beheren of configureren van de infrastructuur. Bedrijven kunnen zich meer richten op de werkelijke query ‘ s en resultaten, niet op het platform zelf.