Wat is AWS Batch?

Niemand houdt van wachten. Dat is vooral het geval als het gaat om de batch-verwerking van banen voor Big Data projecten zoals het genomics-onderzoek, het bouwen van een vliegtuig en materialen voor de veiligheid, en de enorme eisen voor de verwerking van gegevens in verband met de gezondheid en de financiële administratie.

Voor de computer wetenschappers, ontwikkelaars, ingenieurs, of iedereen die behoefte heeft aan het uitvoeren van een batch-verwerking job, het moet nog groter zijn. Vanwege de enorme data-vaak op petabyte schaal — de banen moeten vaak worden in de wachtrij voor de verwerking en vastgesteld door het berekenen van de middelen voor lokale, on-premise datacenter. Een voorbeeld van een simulatie uit te voeren voor het bepalen van de veiligheid van een nieuw materiaal te worden gebruikt in een toekomstige auto.