Waarom Disney Plus moet een gaming platform

In 2019 is waarschijnlijk herinnerd worden als het jaar van de Disney eindelijk verkregen van de stenen voor de bouw van een eigen infinity gauntlet. Met acht van de top tien van succesvolste films van het jaar, en de meeste nemen van meer dan $1 miljard aan de box office, Disney ‘ s intellectuele eigendom heft was op de volledige weergave. Avengers: Eindspel werd de hoogst scorende film van alle tijden, het vervolg op de pomp een hoog scorende live-action remake van de animated classics, en de Skywalker Saga bereikt haar conclusie.

Maar nog belangrijker, Disney bevestigd de culturele hegemonie met de lancering van de Disney Plus, een direct-to-consumer streaming platform dat voorkomt een vervelende tussenpersonen in de uitoefening van het leveren van video-inhoud op uw oogappels. Aan de hand van slechts één nieuwe show (De Mandalorian) en een immense catalogus, Disney nog steeds in geslaagd om sign-up van tien miljoen abonnees binnen de eerste 24 uur.