5G Thuis internet niet lukt spel-veranderende snelheden – maar het is een begin

5G‘s beloften zijn super spannend: de volgende generatie mobiele netwerken gaat om telefoons die veel sneller, zodat je dingen doen als stream AAA video games zonder latency, of download de volledige serie in HD in een kwestie van seconden. Dus Verizon voorgestelde 5G thuis internet moet net zo spannend te worden – maar van wat we zagen in een preview-evenement, 5G thuis internet strijd op dezelfde manier als mobiele 5G.

We hadden een kans om te controleren van een appartement worden uitgevoerd op Verizon ‘ s 5G Huis in Chicago, een van de grootste 5G slagvelden in de VS. Wij zagen reeds Verizon implementeren van de eerste 5G mobiele netwerk in de stad, dus we waren enthousiast om te zien hoe de carrier telecom kon brengen dezelfde next-gen netwerk thuis internet.