De Nintendo Switch was een meesterzet in tien jaar van ups en downs

Maar de blijvende erfenis van de Wii U was wat kwam na: de Nintendo-Schakelaar.
De relatieve betaalbaarheid van goedkopere DS modellen, hoewel, kunnen hun vertrek een zere plek voor jongeren (of volwassenen) die zich niet kunnen veroorloven om te besteden 9.99 / £199.99 / AU9.95 op een gaming machine. Als Nintendo erin slaagt om een echt budget Switch-optie – een Schakelaar Mini-misschien – is het mogelijk dit aan te passen, maar het gevaar is dat jullie niet langer in staat om te spelen sommige van de Schakelaar van de meest veeleisende AAA titels op mindere hardware.
Terwijl dit biedt veel kansen om dingen verkeerd – wat zeker gebeurd op punten – het bood ook de gelegenheid om dingen te draaien. En de bereidheid om te experimenteren en innoveren in de vorm factor van de gaming-hardware is van cruciaal belang om Nintendo tot waar het nu is.
Bij het samenstellen van een overzicht van Nintendo ‘ s laatste tien jaar in de game-industrie, moesten we beschouwen alles wat het moest brengen in de afgelopen tien jaar, evenals hoe sterk de positie is van plan in het komende decennium. Dus, wat hebben we er van maken?
Veel van de nieuwe ideeën, maar we wilden niet dat ze
That's right, jump out of the screen!
Dat klopt, springen uit het scherm! (Image credit: TechRadar)Aan het begin van het decennium, vingen we onze eerste glimp van de Nintendo 3DS. De uitvoering over de dual-screen form factor van de DS Lite en DSi, de bril-vrije 3D effecten waren heel indrukwekkend vooruit van start, en hielp met het opbouwen van een hype voor de volgende generatie handheld als de mogelijke toekomst van gaming visuals.

Het geheim van dit succes kan worden in aantal stuks: Nintendo heeft veel meer console iteraties in het laatste decennium dan concurrerende console makers, met een medley van handheld en home hardware modellen uitbrengen in relatief snel tempo op.
Maar zoals we hebben gezien, Nintendo is op zijn best wanneer hij nam ons mee door de verrassing, en er is waarschijnlijk een hardware komen in de komende paar jaar is dat zelfs wij niet kunnen voorspellen.

De dood van de 3DS familie lijkt een zekerheid; immers, wie zou ontwikkelen voor een Nintendo-systeem dat is niet de Schakelaar in deze dagen?
Shigeru Miyamoto met de Wii U tablet controller. (Image credit: Nintendo)

Nieuwe Switch modellen die tegemoet te komen aan verschillende prijs-en video-resoluties? Zeker. Een full-on VR headset of PS5 rivaal? Waarschijnlijk niet. Als het gaat om Nintendo, hoewel, je kunt nooit te zeker van.
Zonder de misstappen van de Wii U, zou de Switch hebben bestaan in zijn huidige vorm? Het lijkt vrij onwaarschijnlijk en zeer de moeite waard de voormalige falen.

De Nintendo College Buddies

Nintendo ‘ s experiment is wat produceert de meest interessante hardware – en, in het geval van de Wii motion control, verlaten van haar concurrenten te proberen en te spelen catch-up voor de jaren daarna. (Denk aan de Microsoft Kinect? We dachten van niet.) De bereidheid om het onverwachte kan worden wat maakt het struikelen van tijd tot tijd, maar het is ook wat leidt Nintendo staan weer met vertrouwen dat het doet iets nieuws.
De Legende van Zelda: Adem van de Wilde was een launch titel en blijft het één van de Schakelaar voor de beste games. (Image credit: de Toekomst)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild was a launch title and remains one of the Switch's very best games.
Geschiedenis, echter, ziet de 3DS anders. De 3D-functionaliteit nooit helemaal werd een cruciaal aspect zijn, net als de populariteit van de lagere-spec 2DS modellen heeft getuigd. Net als 3D Tv ‘ s volledig van de markt verdwenen, nam ook het 3D-scherm worden het minst gesproken-over de functie van een console gebouwd op de belofte.
Zelfs moeilijker te behandelen, hoewel, was het ploeteren Wii U: een Nintendo Wii follow-up, dat kon gewoon niet overeen met het laatste succes.
Zelfs als Nintendo heeft gekeken naar het verleden, een nieuwe impuls voor de oudere consoles in de Klassieke NES en SNES Mini, het is ook gereden dapper in de toekomst – zoals duidelijk hoe het is veranderd de software biedt ook.

De productie van de Wii U-controller had gezien meer samenwerking tussen Nintendo ‘ s handheld en home system development teams, het samenvoegen van de 3DS gyroscoop, accelerometer, bindweefsel van de mogelijkheden met de kracht van een home console. Het dunner worden van dat onderscheid, tussen draagbare en televisie-aangemeerd spelen, was in het hart van de Nintendo-Schakelaar van het potentieel, en hoe het tot de verbeelding (en portemonnee) van miljoenen spelers in de twee jaar na de lancering.
(Image credit: Nintendo)

Nintendo is zeker het beëindigen van de 2010s in een sterke positie, met een buurt-genoeg-drie-jaar-oude console hybride die blijft verkopen in grote aantallen, en het begin van de nieuwe modellen en verfrist, zoals de rekenmachine alleen- Schakelaar Lite.
Could a truly budget Switch cope with Breath of the Wild's massive vistas?

De toekomst van Nintendo: wat ligt er in het verschiet

Kan een echt budget Switch gaan met de Adem van het Wild van de enorme vergezichten? (Image credit: Nintendo)

Er zijn tal van oproepen voor een upgrade van de Switch Pro model in staat zijn om ondersteuning 4K spelen, maar de sprong in rekenkracht die nodig is voor dat betekent dat het waarschijnlijk verder uit dan u misschien denkt.
De Legende van Zelda: Adem van de Wild rukte de spelregels en creëerde een inspirerende open wereld van Hyrule voor de Switch, zonder noodlanding op het water de geest van de geliefde franchise. Super Mario Odyssey staat als een van de beste in de serie, ook – terwijl de Super Smash Bros.-Ultimate is de dichtstbijzijnde we zijn gekomen tot een definitieve inschrijving in de Nintendo fighting franchise.
Als de 2010s komen tot een einde, de toekomst is onduidelijk, maar dat is nooit gestopt met het Huis van Mario voor. Het is uw bewegen, Nintendo.
Waar de Wii was duidelijk en intuïtief, de Wii U was verwarrend, vooral omdat de tablet controller leek zo veel als een spelcomputer in zichzelf, in de trant van Nintendo ‘ s afgelopen handhelds. De moeilijkheid van het communiceren van de Wii U mogelijkheden duidelijk enorm beïnvloed verkoop, die nooit heb in de buurt van de Wii is op hol geslagen succes. Het is geen verrassing dat Nintendo heeft besloten zo veel Wii U-games op de Switch, aangezien ze nooit bereikt het grote publiek waarvoor ze werden ontworpen.
Als het Een Xbox (en Xbox One X) heeft bewezen, krachtig of indrukwekkende hardware zal niet ten goede komen gamers, tenzij de titels zelf kan evenaren. En het porten van de titels die nog nooit eerder gezien op de Nintendo hardware – Doom, The Witcher III, Skyrim, en de like – evenals talloze goede indie-titels die gestreden had voor de erkenning op de PC, heeft een Nintendo-gamer, vandaag een heel andere stelling tot wat het was zelfs een paar jaar geleden.
Er zullen uitdagingen in het verschiet voor de gaming-bedrijf: het houden van haar Nintendo Switch Online service vol met lekkers te houden gamers die geïnteresseerd zijn, voor één. Het zal moeilijk worden het houden van de Schakelaar eShop goed samengesteld als meer third-party titels vloed op het platform, terwijl Nintendo moet enigszins regelmatige releases van de belangrijkste franchises (Zelda, Mario, Pokémon) om te houden van fans gelukkig.
Kan Nintendo dat op haar hoogtepunt? Er zijn natuurlijk al de ups en downs in de afgelopen jaren, maar het succes van de Nintendo Schakelaar console heeft echt het Huis van Mario weer op de kaart, en bood een levensvatbare en draagbaar alternatief voor de bezwaring van de consoles die worden aangeboden door Sony en Microsoft.
Shigeru Miyamoto with the Wii U tablet controller.