Het veranderende gezicht van identity management

We hebben al een enorme stijging in diefstal van identiteit, met referenties voor verkoop en duizenden en wachtwoorden gebruikt om kwaadwillig aanval bedrijven, maar in het volgende decennium zal een evolutie van identiteit, veiligheid, veilig maar toch gebruikersvriendelijke identiteit strategieën aan de horizon. Om gebruik te maken van nieuwe technologieën, met inbegrip van degenen die zijn ingesloten in de huidige smartphones, te elimineren van de gevreesde wachtwoord in totaal, kunnen we verwachten dat de komende tien jaar veranderen van de wijze waarop identiteit invloed op de corporate en hacker werelden op verschillende manieren:
Van een eBay – database wordt gestolen met behulp van de werknemer referenties in 2014, om de wachtwoorden van high profile overtredingen van bedrijven, waaronder Google, Yahoo en Hotmail allemaal eindigen voor de verkoop op de Donkere Web; identiteit is in het hart van enkele van de belangrijkste security-incidenten in de afgelopen tien jaar.

Over de auteur
Als de aanval oppervlak verschuift van afstand van gewoon proberen aanmeldingen met gestolen referenties, de inzet veel hoger en zal een nieuwe security-aanpak die is gericht op de controle van de werknemer om te bewijzen dat een gebruiker is wie ze zeggen te zijn – zelfs als ze eenmaal ingelogd bent schijnbaar legitiem.