Knop terug kon komen naar de next-gen PS5 DualShock controller

Voor nu, veel van deze speculatie is – we weten dat het nieuwe PS5 zal komen met een nieuwe PS5-controller, die upgrades speler onderdompeling en console terugkoppeling te krijgen, maar de officiële details van wat dat betreft zijn dun op de grond zo ver.
Er is meer nieuws over de upgrade DualShock-controllers die Sony zou bundelen met de PlayStation 5 bij het van start op het einde van volgend jaar – met name in termen van een extra knop terug kan krijgen.
Het design is te zien op twee grote knoppen die u kunt omhoog en omlaag verplaatst, en twee kleinere knoppen die ingedrukt kan worden (en die kan detecteren de druk van een druk op). Er lijkt enige ruimte voor het aanpassen van de positionering van de knoppen aan te passen aan de grootte van uw handen. Hoe deze knoppen worden gebruikt zal worden, het octrooi niet gaan in teveel detail: behalve om te zeggen dat ze zullen worden gebruikt om de controle van video game personages, dus geen verrassingen daar.
PS5 DualShock controller patent
(Image credit: WIPO / Sony)Dit is een octrooi gericht op het nut, eerder dan het ontwerp, zodat het eindproduct kan niet lijken op de tekening hierboven. Ook, zoals met elke patent, het feit dat het is ingediend, hoeft niet te betekenen dat Sony zal gaan door met het.
Wat maakt ons denken dat deze zou kunnen worden terug-knoppen is dat de schetsen lijken op Sony ‘ s nieuw onthuld Terug Knop Bijlage voor bestaande DualShock 4 controllers. Misschien wel de DualShock 5 niet nodig een bijlage.

Het maakt niet uit als het ontwerp zal worden enorm verschillend van wat we vandaag hebben, maar verwachten dat veel meer PS5 lekken en geruchten te raken van de web in de loop van de 2020 – waarin wij brengen u zo snel als we ze hebben.
Een pas gepubliceerd patent gespot door LetsGoDigital toont een DualShock controller met vier nieuwe knoppen aan de achterkant van het apparaat – eventueel op te treden als back knoppen te passen aan de mogelijkheden van de Xbox Een gamepads.