Wat te verwachten van Google Chrome in 2020

Een van de functies die we het meest naar uit om in 2020 is donker modus voor Chrome op mobiele apparaten. Als u een Android-telefoon of tablet, kunt u proberen een experimentele versie van dark mode nu door het invoeren van chrome://flags in de adresbalk en het inschakelen van de opties ‘Android-inhoud donker modus’ en ‘Android Chrome UI donker modus’. Zodra dat is gedaan, start de browser, open het menu instellingen en selecteer de nieuwe ‘Donker’ optie onder ‘Thema’ s’. Dit is slechts een experiment en de uiteindelijke versie zou er heel anders uitzien.
We zouden niet verbaasd zijn als Google besluit haar te volgen in Mozilla ‘ s voetsporen en ook de vrijlating van zijn eigen password manager in 2020, het helpen van uw accounts te beveiligen tegen phishing-pogingen en vermijd de verleiding om het hergebruik van wachtwoorden voor verschillende diensten. Wellicht kan zelfs gecombineerd worden met Google Drive, zodat u kunt verplaatsen gevoelige bestanden van de Schijf in een veilige, versleutelde kluis, samen met uw wachtwoorden.

Donker modus voor mobiele apparaten