De goedkoopste iPad deal van het jaar is nu leven in de January sales

De nieuwe 10,2-inch iPad heeft dezelfde uitstekende A10 processor als de vorige 9,7-inch versie komt, maar met meer RAM-geheugen weggestopt onder de motorkap. Zelfs met 32GB capaciteit, je hebt nog steeds veel ruimte voor al die geweldige apps en te streamen via iCloud. De 2019 iPad is al van grote waarde met een levendige 10.2-inch scherm en een uitstekende ondersteuning voor randapparatuur in de vorm van de nieuwe Smart Keyboard Folio en Apple Potlood.
Niet in de UK? Check out de beste iPad januari de verkoop in uw regio hieronder.
U kunt nog steeds kopen de 10,2-inch 2019 iPad voor slechts £289 bij Currys in het begin van januari de verkoop. Dit is de goedkoopste die we gezien hebben de laatste iPad-het hele jaar door, en we hadden niet verwacht dat de voorraad tot de laatste lange – dus als je geïnteresseerd bent, raden we u aan snel te verplaatsen.

Toon Meer Aanbiedingen

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de iPad Pro of Air waarom dan niet, ga dan naar onze roundup van de beste goedkope iPad aanbiedingen hier. Als Android is meer uw ding is, dan check out de goedkoopste Samsung tablet prijzen.