Sonos Één gelijk is aan de laagste prijs ooit in januari van dit jaar de omzet koopje

De Sonos is momenteel onze favoriet smart speaker, dankzij de combinatie van de Sonos-geweldige geluidskwaliteit en voice control smarts van de wil van Alexa, Google Assistent Siri. Dan graven in de app wijzigen tunes, betekent dit dat u gewoon kunt praten met Spotify en vragen om tracks over te slaan of het afspelen van een bepaald nummer.
Sonos Een SL: £179 £138 bij Amazon
Wilt geweldig Sonos-geluid zonder een voice-assistent snuffelen in op uw gesprekken? Deze mic-gratis aangesloten luidspreker van Sonos biedt net dat, om u te laten brengen muziek naar elke kamer van uw huis.Bekijk De Deal
Niet in de UK? Hier zijn de beste Sonos Één deals waar u zijn:
Het doorbrengen van wat langere tijd thuis met Kerst kan je de dromen van de versterking van uw draadloze speaker systeem – en nu is een goed moment om dat te doen, met het Sonos-Één luidspreker laten vallen op de laagste prijs op Amazon.

Vandaag de dag is het beste Sonos Een deal

De Een SL is ook een zeer solide update op de oudere Spelen:1, dankzij het gestroomlijnde design en ingebouwde ondersteuning voor Apple ‘ s Airplay-2.
Dit Alexa-enabled smart speaker gedaald naar £148 voor een korte tijd tijdens dit jaar is het Black Friday sales – en het is nu gelijk aan die prijs tijdens de Boxing Day verkoop. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste Sonos Één deals waar u bent).

De Sonos-de controle van de stem is niet alleen beperkt tot muziek, hetzij – het maakt het ook een grote smart home controller ook, met de mogelijkheid om controle van uw slimme verlichting en verwarming met stem commando ‘ s.
Toon Meer Aanbiedingen
Sonos Één: £199 £148 bij Amazon
Onze favoriete aangesloten smart speaker, de Sonos-One heeft een uitmuntende geluidskwaliteit en is een van de meest feature-packed, voice-controlled luidsprekers rond. Deze deal is gelijk aan de laagste prijs ooit.Bekijk De Deal
Als u het niet nodig deze stem smarts, echter, is er een alternatieve versie van de Sonos Een SL. Deze speaker is in feite een Sonos-zonder de controle van de stem smarts en is nog goedkoper bij £138 (of € 139 voor de Witte uitvoering), besparing van 27%.