De 10 beste PC games van het decennium

Als we ons voorbereiden om de eerste tien jaar van dit millennium, dat hoeft niet lastig nomenclatuur zoals de ‘jaren nul’ of ‘teenzies’, het is tijd om te reflecteren op het beste van PC-gaming van de laatste tien jaar.

Wat is er vreemd aan dit tijdperk is hoe het gecontracteerde voelt, met veel spellen van jaren geleden nog relevant door mods, uitbreidingen en resiliently hoog speler telt. Het is al een decennium lang houdbaar leven, uitgebreide Rpg ‘ s, en trouwen met neven en nichten uit naar de paarden (en andere neven en nichten) in het middeleeuwse grand strategy.

Het is een geweldig decennium op de PC, dus als dank en ‘ta-ra’ aan de tieners, hebben we samen de beste PC games naar buiten gekomen sinds 2010.

(Image credit: Microsoft)

10. Minecraft