Wil je een robot stofzuiger? Deze tweede kerstdag aanbiedingen zijn geweldig, maar ze gaan snel

Een verscheidenheid van merken gedisconteerd op Amazon met inbegrip van de Roomba en Eufy. We hebben bekeken producten van beide merken in het verleden, en kan u ze als ze meer dan nuttig als u wilt automatiseren van uw huis schoonmaken.
De Roomba hieronder is veel meer high-tech dan de andere Eufy product, maar het is ook veel duurder. Snel handelen om deze te krijgen maar door de kortingen hieronder worden alle uit te voeren tot 23:59 op 29 December.
Wilt automatiseren van uw huis schoonmaken, zodat je niet hoeft te maken over het stofzuigen? Een robot stofzuiger is de beste manier om dat te doen, en terwijl ze het misschien niet voor iedereen, sommige van de huidige kortingen maken het een no-brainer om een pick-up als je al op zoek naar een.

Eufy RoboVac 30C £249 pond bij Amazon 169.99
De Eufy RoboVac 30C is niet zo high-tech als de Roomba je hierboven kunt zien, maar het werkt nog steeds goed voor het schoonmaken van uw huis en het is veel goedkoper dankzij deze deal. Dit is één van de enige robot stofzuigers vindt u onder de £200, waardoor het de perfecte tijd om een pick-up.Bekijk De Deal
iRobot Roomba 960 Robot Stofzuiger £669 £429.99 bij Amazon
We hebben gezien dat de iRobot Roomba 960 bij een vergelijkbare prijs in het verleden, maar deze korting robot stofzuiger is een van de beste. U vindt het verblijf in een vergelijkbare prijs na deze deal eindigt, maar we kunnen niet garanderen dat je deze laag weer in de nabije toekomst.Bekijk De Deal

Niet in de UK? Je kan, zoals sommige van de aanbiedingen op robot stofzuigers die u hieronder kunt zien: