7 bizarre gadgets te verwachten op CES in januari 2020

Foto ‘s zijn in de 12 megapixel resolutie en het duurt full HD 1080p video’ s met 30 fps met behulp van de 70-graden gezichtsveld wide-angle lens. Het heeft vijf modi vlucht; handleiding, autonome auto-vliegen, 360-graden autonome, app-gratis auto-fly vluchten (wanneer u geen gebruik maakt van een smartphone) en gesture control.

Achterwaarts compatibel met elke headset en een bron van muziek, BassMe is ontworpen voor gameconsoles, VR gaming, smartphones en tablets, en home cinema. In feite, het is al beschikbaar in een aantal bioscopen in het zuiden van Frankrijk.
(Image credit: Waydoo)

Waydoo Flyer ‘vliegende surfplank’

Echter, de vluchttijd tussen kosten is in zes minuten, dus het is het beste spaarzaam gebruikt. AirSelfie LUCHT PIX wordt geleverd met een draagtas en een ingebouwde 8GB MicroSD-kaart.