Bitdefender heeft de beste antivirus voor 2020 en je kunt een korting krijgen nu

Met steeds meer hacks, malware en virussen voorkomende online – een antivirus software is belangrijker dan ooit. En als je hebt een blinkend nieuwe stukje techniek of bent u gewoon op zoek naar uw huidige apparaat, onze diepgaande testen tonen aan dat Bitdefender heeft de meest indrukwekkende virus bescherming van ze allemaal.

Wat meer is, Bitdefender heeft momenteel een korting op de geweldige Antivirus Plus plan, die zal u laten bewaken uw gadgets en kwetsbare informatie voor cybercriminelen met een zeer smakelijke 60% korting.

Na veel testen, analyseren en controleren van alle van de grootste en beste antivirus software diensten die er zijn – we zijn tot de conclusie gekomen dat Bitdefender Antivirus Plus is onze all-round top keuze.

Niet alleen beschikt het over een breed scala van functies, is uiterst betrouwbaar en efficiënt en nauwkeurig voor het blokkeren van malware. Plus met korting je zou moeten betalen minder dan het equivalent van $2/2 pond per maand om te garanderen dat al uw gegevens beschermd zijn.

Zie deze antivirus-deal van ons de nummer 1 aanbieder:

  • Bekijk onze beste antivirus gids om te zien Bitdefender ‘ s grootste competitie

Waarom Bitdefender de beste antivirus?

De reden dat we hebben gerangschikt en blijven rang Bitdefender zo zeer het gevolg is van een veelheid van redenen, alle van gelijk belang is voor de klant. Niet alleen het dekken van uw antivirus behoeften en buigt alle mogelijke bedreigingen die de weg – het is ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Hieronder vind je onze top vijf van redenen waarom we van mening dat dit antivirus software om eenvoudig de beste.

  1. Beschermt alle systemen: Als je zorgen dat het niet in staat zijn om te verdedigen uw apparaat, Bitdefender Total Security 2020 betrekking op Android, Mac en iOS-systemen.
  2. Veiligheid: In onze strenge tests, vonden we dat het Bitdefender het was een van de meest indrukwekkende van de diensten die er voor pure blokkeren van kwaadaardige software. Dus het zal geven u gemoedsrust als het eenmaal geïnstalleerd is.
  3. Anonimiteit: Alle antivirus-software probeert te zorgen dat u anoniem blijft online, ook het aanbieden van file-encryptie, firewall en anti-spam voordelen.
  4. Betaalbaar: Ondanks haar hoge positie in onze beste antivirus aftellen, Bitdefender heeft nog steeds uiterst scherpe prijzen in vergelijking met andere antivirus-software.
  5. Geen compromis nodig: Bitdefender zegt dat alle antivirus-software behoudt uw accu en de snelheid van uw apparaten, zodat ze soepel te houden. Wij vinden dat het niet significant interfereert met uw systeem voor de snelheid of de levensduur van de batterij, in tegenstelling tot andere antivirus-software.

Nog niet overtuigd? Check uit ons onderzoek naar Bitdefender 2020 antivirus pakketten te zien waarom wij rang als het beste all-round-antivirus software.