Google Pixel 4a lekken punt op een punch-gat display met geen Soli chip

De Google Pixel 4 serie teleurgesteld veel potentiële kopers met een kleine upgrade in een niet-zo-klein prijskaartje. Gelekte renders van de Pixel 4a suggereren dat Google zou vast een aantal van hen met haar aankomende mid-ranger.

Eerder dit jaar onthulde Google de Pixel 3a, die bracht de legendarische Pixel camera ‘ s en software-ervaring op het budget segment, en ging op een beter te ontvangen smartphone in vele markten. Gezien het feit dat de Pixel 4 was niet een op hol geslagen succes dit jaar en niet naar India, we verwachten van Google om te proberen en het verbeteren van de meer betaalbare Pixel 4a en terug te winnen van de verloren klanten.

Pixel 4a leak

(Image credit: @OnLeaks / 91mobiles)

Google Pixel 4a uitgelekte ontwerp