Tech trends die nodig zijn om te sterven in 2020

En begrijp ons niet gestart op de iPhone hoofdtelefoon aansluiting, de locatie van het oplaadpunt op de tweede-generatie Magic Mouse of de clown auto van de afstandsbediening die wordt meegeleverd met de Apple TV.
Weet u hoe de Portal zal de pan uit: Facebook zal beloven niet naar te luisteren of kijken naar anderen zonder toestemming, en vervolgens een ongeval of een gaslek duidelijk maken dat Facebook is het luisteren en kijken naar een hele hoop mensen zonder toestemming, net zoals het voortgezet opnemen en monetise uw locatie gegevens zelfs wanneer u heb gezegd geen locatie te delen met de Facebook app. Facebook zal dan verontschuldigen, zeggen dat het nog niet woonde tot aan zijn gebruikelijke hoge normen en de belofte om het beter te doen.
De langzame mars van abonnementen niet stoppen met TV en films. Vandaag de dag hoeft u zich niet hoeft slechts zes verschillende streaming subs ter dekking van de programma ‘ s die u wilt bekijken en de nummers die u wilt streamen. U moet uw foto-sub en uw online gaming sub en je Creative Cloud – sub en de Patreons u ondersteuning en de sub die ontgrendelt de filters op je foto-app en de draadloze beveiliging camera sub en de zes en tachtig verschillende subs die je hebt gehad om uit te maken omdat niemand die kun je gewoon kopen van een app en je kijkt naar de grafiek op uw online bankieren app en vraag je jezelf af, hé! Hoe ben ik hier gekomen?

Het probleem met dockless scooters is niet de techniek, of zelfs het feit dat sommige critici zou zeggen veel – rijders zijn verschrikkelijk. Het is dat de bedrijven achter hen zijn ‘storende’, dat is tech-speak voor ‘onverantwoordelijk en van twijfelachtige wettigheid’. Hetzelfde verhaal herhaalt: operator verschijnt uit het niets, is niet van toepassing voor een vergunning, overspoelt de straten en verwacht van de raad om te betalen voor het opruimen van hun rommel. Het is Facebook ‘ s ‘snel bewegen en dingen breken’ strategie genomen veel te letterlijk.
(Image credit: de Toekomst)

Style over substance