Top 10 van meest invloedrijke gaming momenten van de afgelopen tien jaar

Fortnite
Het is steeds moeilijk om een spel zonder crafting nu omdat het, maar gezien het feit dat Minecraft is uitgegroeid tot het best verkochte spel aller tijden, kun je zien waarom.
Dus doe met ons mee als we ons herinneren van tien van de beste gaming momenten dat we denken dat de laatste tien jaar.
No Man ‘s Sky’ s renaissance

(Image credit: Hallo Games)Bij de lancering van No Man ‘ s Sky was een ramp. Een slachtoffer van zijn eigen hype machine, wanneer het uit vallen van de procedureel gegenereerde hemel in 2016, het gaf gamers het Molyneux blues. Veel van de beloften werden niet geleverd en het was half gebakken. Helaas, sinds, spelers die hun eerste aankoop ging uit verergerd te trouwe als ontwikkelaar Hello Games geleverd talloze updates en hersteld vertrouwen in het spel, om te zetten in een echte comeback kid.

Virtual reality headset eigendom is nog steeds schommelt rond de 1% – grens op Stoom, maar dat wil niet zeggen dat de industrie nog niet gemaakt gedurfde stappen in de richting van het maken van VR mainstream met de introductie van de Oculus Rift, Vive en Windows Gemengde Realiteit opstellingen, ondersteund door de immer populaire spellen zoals VR Chat en het Verslaan van Sabel, die is uitgegroeid tot dit geslacht is van Guitar Hero.

Konami v Kojima

(Image credit: Konami)

Vanaf 2019, we hebben weer een Star Wars soulslike en de Assassin ‘ s Creed-serie heeft alles, maar worden ook. Zijn invloed is onmiskenbaar en, in tegenstelling tot andere genres, het is nog te tanen in populariteit. Gaat in de komende tien jaar zijn we nog steeds aan het bedelen voor meer en, met twee enorme console lanceert en Elden Ring om de hoek, de erfenis van Dark Souls is ingesteld op lang blijven hangen in het verleden zijn oorspronkelijke release.
Ondanks dit alles, De Phantom Pain was een groot succes en Kojima stuiterde hard terug, het creëren van een eigen productie bedrijf met de steun van de grote Sony, die leidde tot een van de meest unieke AAA games van het decennium in de Dood Stranding.
Twitch

Nintendo ‘ s comeback

Aan het begin van het decennium, Nintendo zat hoog op het succes van de Nintendo Wii en de DS. Al snel nadat ze in zou gaan op de lancering van de 3DS in 2011 en de Wii U in 2012 een generatie consoles, dat ging niet over rozen evenals hun voorgangers. In het bijzonder, de Wii U werd beschouwd als een flop, ondanks enkele vergrendeld-off exclusives zijn alleen beschikbaar voor degenen die dit kochten in het ecosysteem.
(Image credit: Nintendo)

Stoten hoofden over het spel van de ambitieuze omvang, is het laatste item in Kojima ‘ s Metal Gear Solid-serie over was bedroevend onvoltooide, een hele laatste hoofdstuk links op de cutting room floor. In de tussentijd, Kojima ‘ s Silent Hill start je opnieuw op met Junji Ito en Guillermo Del Toro werd gesloopt en gewist uit de PS Store.
Maar we hebben ook gezien Twitch en Mixer zet spelers in beroemdheden dankzij de komst van de game-streaming, waar juggernauts als Ninja, Valentino en Pokimane zijn verrukt publiek voor de afgelopen jaren en steeds verantwoordelijk voor miljoenen uren van het verbruik over de hele wereld.

De Battle Royale boom

Het is gemakkelijk om te vergeten dat videogames zijn niet echt oud. Als we Pong als eerste contact, dat maakt het medium 61 jaar oud (van dit jaar). In vergelijking met andere industrieën, het is nog steeds jong, maar de snelheid waarmee gaming heeft ontwikkeld, zowel in technologie en artistieke bereik is gigantisch in de afgelopen jaren.
(Image credit: Epic Games)


Met een VR-versie op sleeptouw en een uitstekende core-reflecterende lus van de oorspronkelijke visie, Geen Mens de Hemel bleek – meer dan elk ander spel dat geen titel is ‘dead on arrival’, een trend die we hebben gezien in games als Lot 1 en 2, Rainbow Six: Belegering, PUBG en nog veel meer dat een aantal van de belangrijkste games van de afgelopen tien jaar – ondanks een moeizame start.
Technologisch, we hebben gezien services als Onlive, PlayStation Nu en Google Stadions komen op de voorgrond, met Remote-Play en Project xCloud het verwijderen van de noodzaak van consoles in onze woonkamers, waardoor een stijl van spelen die voor iedereen toegankelijk is zolang je een stabiele internet verbinding.

Dark Souls

(Image credit: FromSoftware Games)


Een cult-actie spel draaide wereldwijde verschijnsel de zielen serie gelanceerd te weinig fanfare in 2011, voor het domineren van het ontwerp in de meeste games die kwam na het.
Sinds 2010 hebben we een aantal enorme ontwikkelingen, met nieuwe genres en draagbare technologieën komen, evenals een aantal zeer belangrijke verhalen die zijn veranderd de manier waarop we denken over onze favoriete hobby.

De indie-revolutie

Op hun laagste punt, Nintendo maakte vervolgens de meest wrede terug te keren naar het formulier met de Nintendo Switch, een meer samenhangende iteratie op de technologie van de Wii U en een van de meest succesvolle videogame consoles ooit gemaakt, een draagbare krachtpatser met een borrelende bibliotheek van de veelgeprezen en succesvolle juggernauts zoals Super Mario Odyssey en de Adem van het Wild, dat wordt nu beschouwd als een van de grootste games van alle tijd. Don ‘ t call it a comeback, ze zijn hier al jaren!
(Image credit: Eric Barone)

Met de Oculus Quest leveren van draadloze VR en de Klep waden terug in de software markt, om hun eerste AAA-VR ervaring in Half-Life: Alyx, virtual reality is in een zeer sterke plaats als we een verschuiving in de komende tien jaar.
Het FIFA Ultimate Team of Haai Kaarten, de invoering van microtransactions naar mobiel, en later AAA-games, is een moeilijke aanpassing voor de videogame-industrie in de afgelopen tien jaar.

De komst van streaming

(Image credit: Twitch)

Brendan Greene werpe de eerste zonde door de geboorte van de Battle Royale genre in de mainstream via PlayerUnknown de Slagvelden, een heerlijke leuke draai aan de schutter die waren teams van vier een poging om te overleven een 100-speler handschoen op een gigantische landmassa.
Wanneer het team van Mojang toegevoegd mobs en overleving in Minecraft, denken we aan het graven in de zijkant van een berg en het overleven van de eerste nacht. Nooit zouden wij hebben gedacht dat de invloed die nederige spel zou hebben op de industrie bijna tien jaar later.
Een natuurlijke evolutie van de opgenomen video ‘ s en YouTube, streaming worden geïntegreerd in de meeste moderne games en is uitgegroeid tot de belangrijkste manier ontdekken we nieuwe, worden die via de livestream van evenementen of het kijken naar iemand anders spelen.
Hoe kunnen we praten over de laatste tien jaar zonder blind te staren op het effect van de indie games? Een branche is geboren voor verheven games van klein formaat met een team van gedreven ontwikkelaars die games op hun eigen voorwaarden en het beïnvloeden van de massieve AAA-studio ‘ s zien.

Minecraft

Het is een controversieel onderwerp is, dat het is uitgegroeid tot de praat van de politici die op zoek zijn naar het reguleren roofzuchtige loot dozen en verdrijven gokken van videogames. Als we in 2020, het gesprek is zo mannelijk dat het nu een selling point als een spel niet hebben microtransactions. Met het discours nu omgedraaid op haar hoofd, intense toetsing zal nu worden besteed aan de wijze waarop de dienst games aanpak het genereren van inkomsten in de nabije toekomst.
(Image credit: Microsoft)


Het decennium is vriendelijk en Miyazaki en zijn team, als FromSoftware heeft geleverd een serie van instant klassiekers. Belangrijker nog, ze hebben nooit voldaan aan het leveren dezelfde ervaring, van bloed overgedragen hectische actie te Sekiro‘s geïnspireerd shinobi wereld.
Evenals het creëren van een boeiende en zeer leuk nieuw genre, een videogame cultuur is in de echte wereld via Fortnite dansen, culturele cross-overs met sport entiteiten en tal van wereldwijde gebeurtenissen van de nexus van een kern-idee: de laatste staan.

VR benadert de mainstream

(Image credit: SIE Japan Studio)

Weinig wist hij dat hij zou door een proxy te maken met de behemoth dat is Fortnite, een woord dat nu overstijgt de grenzen van het medium.
In een van de meest langdradige controversiële buste-ups in het spel, computerspel auteur Hideo Kojima werden ‘Gestraft Hideo’ toen zijn relatie met Konami viel uit elkaar tijdens het einde van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ontwikkeling.

De invoering van microtransactions

Het concept van de streaming heeft invloed op de industrie in de dubbele capaciteit van dit decennium, zowel op technologisch niveau en in de manier waarop we consumeren videogames.
(Image credit: Ubisoft)

Sindsdien overgenomen door Microsoft en gedistribueerd, via elk platform dat bekend staat om de mens. Hele gemeenschappen en individuen hebben gehad in hun carrière gemaakt door Minecraft, en het is open-source-stijl is toegestaan voor talloze advertenties om hun start in modding en ontwikkeling.
Shovel Knight en Undertale personages maakte het in Super Smash Bros. Ultimate. Toby Vos samengesteld voor een Pokemon spel… Er is een winkelcentrum lijst van invloedrijke indie games te lang hier, maar videogames in het algemeen zou niet zijn waar ze nu zijn zonder de toestroom van creativiteit en gedurfde verhalen verteld door de indie ontwikkelaars van dit decennium, die hebben aangedrongen op de medium harde tot zijn vrouwen en POC, het adres van haar eigen problemen en praten over geestelijke gezondheid, ras, gender en seksualiteit in plaats van alleen het frezen van de diepten van het spelen met macho shooters geleid door saaie protagonisten.

  • PS5: release date, specs, nieuws en geruchten
  • Xbox Serie X: release date, specs, design en launch titels