Xero weerspiegelt op een succesvolle 2019

We werken ook aan een verdere uitbreiding van de Xero-platform in gebieden zoals fintech, waar we zien een groot potentieel voor groei in diensten, zoals betalingen en leningen.

Over de auteur
Wereldwijd, in markten zoals het verenigd koninkrijk, we schatten cloud accounting penetratie relatief laag, ongeveer 20%, en in veel gevallen denken wij dat het veel lager is dan deze. De digitalisering van de fiscale en compliance (via het Maken van Fiscale Digitaal in de UK), de verstoring en vernieuwing gaande in de financiële dienstverlening en de bredere toepassing van cloud storage technology zijn alle bijdragen aan de vraag naar cloud accounting over de hele wereld en deze zijn ook rijden de take-up in het verenigd koninkrijk.

Wat zijn de meest opvallende gebeurtenissen of mededelingen van Xero dit jaar?

Wordt ontwikkeld met behulp van cloud-diensten heeft ons enorm, en door het aanbieden van een andere manier van dingen doen, abonnees liefde Xero de slimmere, snellere, meer efficiënte manier van het beheren van hun financiën.