5 Star Wars spin-off films Lucasfilm moet maken na De Opkomst van Skywalker

Eerlijk, wie houdt er niet van Poe Dameron? Van alle personages geïntroduceerd in de vervolgen, hij is degene die de meeste belichaamt het avontuur seriële sfeer van de originele trilogie. Ergens tussen Han Solo en Indiana Jones, hij is een enorm aantrekkelijk leiden. En, natuurlijk, het kan geen kwaad dat Oscar Isaac is gemakkelijk op het oog.

Het is toch leuk om te speculeren. Hier zijn vijf richtingen het verhaal zou kunnen gaan in…
De Volgende Generatie van de Jedi
[embedded content]
Een van de open doelstellingen die De Opkomst van Skywalker mist is in het oppakken van de losse draden van De Laatste Jedi. Als je je herinneren, Aflevering 8 eindigt met de suggestie dat het de Kracht is groeiende eens te meer, ver weg van de Skywalker bloedlijn. Er kan wel een hele nieuwe generatie van de Kracht-gebruikers het wakker worden van hun bevoegdheden. Nu de oorlog voorbij is, moet iemand om hen in de rij…
Stel je voor een X-men-type film, waar een groep charismatische leraren moeten helpen onrustige jonge initieert voorkomen dat de gevaren van de Donkere Kant. Rey zou worden betrokken in sommige capaciteit zeker, maar je zou ook kunnen zijn Maz Kanata (niet een Jedi, maar heel veel in te stemmen met de Kracht) en nieuwe karakters in de ader van de Kracht Ontwaakt’ Lor San Tekka, proberen in deze gids begaafd – maar ook uiterst gevaarlijk – de nieuwe generatie in de toekomst. Hell, zelfs Kracht Geest Lukas kon zien, als we kunnen trekken Mark Hamill weg van Twitter.
De Syndicate Wars

(Image credit: Lucasfilm)Een van de meest fascinerende aspecten van de Solo – een film die absoluut niemand wilde, maar die beheerd worden leuk genoeg om met terugwerkende kracht te rechtvaardigen het bestaan – was de verkenning van de galaxy s van diverse criminele organisaties. Door het einde van de film Crimson Dawn (geleid door Maul, niet minder) is een geduchte kracht in de melkweg en Qi’ra (Emilia Clarke) is dieper dan ooit tevoren. Het is moeilijk voor te stellen dat we je moeten zien een Solo-2 op korte termijn, gebaseerd op het box-office, maar er is genoeg kilometers in de volgende zijn ex. Spel der Tronen kan hebben voltooid, maar Emilia Clarke is nog steeds een grote naam en kan gemakkelijk dragen een film met het verkennen van de galaxy s shadier hoeken en gaten als Qi’ra probeert wanhopig te ontsnappen aan haar verleden, haar dodge saber-zwaaiende baas en een nieuw leven voor zichzelf op te komen. Draag haar met Donald Glover ‘ s wieltje Lando Calrissian en je hebt alles wat je nodig hebt voor een leuke, spannende film Star Wars dat is meestal los van de bekende grotere plaatje van het Rijk en de Opstand. Ridders van de Oude Republiek

(Image credit: Lucasarts)De Knights of the Old Republic video-games zijn uitgegroeid tot een geliefde Star Wars tijdperk in hun eigen recht, net zo geliefde als de films. Stel ‘ n 4000 jaar voor de gebeurtenissen van Een Nieuwe Hoop, ze verkennen de woedende conflict tussen de Jedi en de Sith, zowel op het hoogtepunt van hun bevoegdheden. Geluid al bekend? Het is echt niet. KOTOR onderscheidt zich dankzij de tinten van grijs en rijk, complex typeren. Revan, in het bijzonder, is een fascinerend karakter – echt, die zowel de donkere kant en het licht op een manier die Hij nooit helemaal gelukt. De eor heeft ook het voordeel dat ze op voldoende afstand van de huidige canon die je zou kunnen doen vrijwel alles, terwijl nog steeds het gevoel als Star Wars.
Van al deze suggesties, dit is degene die daadwerkelijk kan worden in de ontwikkeling nu… Terug in Mei, Buzzfeed gemeld dat Altered Carbon scenarist Laeta Kalogridis schreef een script voor een potentiële Ridders van de Oude Republiek film. We houden al onze lightsabers gekruist…

In het Onbekende

Heb je kijken naar de Star Wars-animatieserie Rebellen? Als je niet, je gemist op een aantal van de beste – en meest avontuurlijke – Star Wars-verhalen van de laatste paar jaar. Spoilers voor het lot van de hoofdpersoon Ezra Bridger te wachten…
(Image credit: Disney/Lucasfilm)


Star Wars is dood… lang leve de Star Wars? De Skywalker saga kunnen hebben afgesloten met De Opkomst van Skywalker, maar de galaxy leven op, met De Mandalorian en de komende Obi-Wan series op TV en een nieuwe Star Wars-film aankomst in 2022.
Maar wat doet hij nu? In De Laatste Jedi Poe wordt gepositioneerd als leider van het Verzet, maar het is moeilijk voor te stellen hem te vestigen en steeds een senator in een nieuwe Republiek. In plaats daarvan kunnen we zien hem het leven voor de sensatie van het avontuur, venturing op missies voor de nieuwe orde, eventueel opsporen van de rest van Palpatine ‘ s Definitieve Bestelling, zoals een futuristische nazi-jager.

Poe Dameron: Sith Hunter

Maar hoe zal de film worden? Op het moment, niemand buiten Lucasfilm en Disney heeft een idee. We weten dat MCU brein Kevin Feige is het produceren van iets, dat De Laatste Jedi ‘ s Rian Johnson kan (of niet) nog steeds het ontwikkelen van een serie van Star Wars-films en dat Spel der Tronen showrunners David Benioff en DB Weiss zeker niet, maar tot een aankondiging van een (sterke geruchten worden begin volgend jaar), zijn we allemaal in het donker.
(Image credit: Lucasfilm / Disney)

Stel een paar jaar voordat er Een Nieuwe Hoop, de serie volgt de jonge Jedi als hij zich aansluit bij een groeiende rebel cel. Nu, we weten allemaal dat door de tijd van Een Nieuwe Hoop, Obi-Wan is de enige (bekende) overlevende Jedi, dus er was altijd een zware helling zijn uiteindelijke lot. Als het gebeurt, Ezra overleeft de serie, op de vlucht in het Onbekende Regio ‘ s, zij achtervolgd door de boze Grand Admiral Thrawn.
Hij zou niet alleen moeten zijn, hetzij. De Opkomst van Skywalker maakt hem tot een perfecte begeleider in de vorm van Zorii Gelukzaligheid, en er is genoeg ruimte voor zijn andere co-sterren te zien zijn. Dit zou een geweldige kans om te verkennen van de nieuwe status quo, terwijl het vertellen van een ratelend avontuur garen.
Iets dat Star Wars heeft soms last van zijn neiging om kleinheid. Alles en iedereen is verbonden. Een film die zich in een nieuw gebied van de galaxy, hoewel, biedt de kans om opnieuw te beginnen. De Onbekende Regio ‘ s, nou, onbekend. Er is geen Rijk of Opstand hier, dus u zou niet moeten vertrouwen op de achtergrond van de Rebellen. In plaats daarvan, dit zou het verhaal van één Jedi, echt verloren en alleen, gedwongen om te vertrouwen op zijn verstand en zijn lightsaber om te overleven.