Bespaar £50 de Garmin Vivoactive 3 aanbiedingen – nu £149.99 op Zeer

Als het gaat om een lijst van de beste smartwatches, Garmin altijd prominent aanwezig is, zodat deze Garmin Vivoactive 3 gaan is een uitstekende manier om kick-off van de January sales. De communicatie betrouwbaar, stijlvol en vol met functies, en de Vivoactive 3 misschien wel de beste prijs-een van de veel – nu kunt u £50 uit het apparaat Erg.
Vindt u de beste January sales hier op TechRadar – we verzamelen van de beste besparingen te brengen u fantastische deals in de vakantie periode.
De prijs kan laag zijn, maar dat betekent niet dat Garmin heeft skimped op specs hier. De smartwatch inclusief on-board GPS voor het bijhouden van uw locatie terwijl u weg bent van uw telefoon, een hartslagmeter, en de mogelijkheid voor het bijhouden van tal van activiteiten: van yoga tot het heffen van gewichten.

Vandaag de dag is het beste Garmin Vivoactive 3 aanbiedingen

Garmin Vivoactive 3 smartwatch | £199.99 £149.99 op Zeer
Alles wat je zou willen in een smartwatch is in de Vivoactive 3 van Garmin: de GPS -, hartslag -, fitness-apps, en alle gebruikelijke stap en activiteiten bijhouden ook. Nu is dat Erg is het verkopen van het horloge voor slechts € 149.99, het is de perfecte tijd om te kopen.Bekijk De Deal

Het is waterdicht en veilig om in te zwemmen, het kan gaan acht dagen tussen de batterij wordt opgeladen, en het zal u helpen hit al uw fitness-doelen voor 2020: het is een van de beste January Sales deals die we tot nu toe hebben gezien, dus geen vertraging in de snapping up.