Deze Bose draadloze hoofdtelefoons hebben een enorme £70 uit in Amazon ‘ s begin januari te koop

De oor cups zijn gemaakt met een micro-suede Alcantara voor een zacht gevoel en een comfortabele pasvorm. Ondertussen, de hoofdband zich een combinatie van nylon en roestvrij staal voor een robuust ontwerp dat is opgewassen tegen het leven onderweg.
Als u niet in het verenigd koninkrijk, zijn hier de beste deals op deze geweldig klinkende koptelefoon waar je bent:

Bose SoundLink Around-Ear Draadloze Hoofdtelefoon II: £199.95 £129 op Amazon
Amazon ‘ s begin januari te koop heeft gesneden £70 uit deze comfortabele, goed klinkende Bose koptelefoon op, en brachten ze naar beneden naar de super lage prijs van € 129.
Bekijk De Deal

Toon Meer Aanbiedingen
De January sales zijn begonnen in het begin van Amazon, met een aantal grote besparingen op de hoogste kwaliteit audio-materiaal, met inbegrip van de prachtige Bose SoundLink Around-Ear Draadloze Hoofdtelefoon II. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste headphone aanbiedingen, waar u ook bent.)
De hoofdtelefoon draadloos verbinding maken met uw apparaten met Bluetooth en bieden tot een 30-meter bereik. De oplaadbare batterij biedt tot 15 uur afspeeltijd. En, snel opladen, sluit u de SoundLink hoofdtelefoon in slechts 15 minuten kan je een extra twee uur afspeeltijd.