Deze uitstekende GoPro aanbiedingen zijn te blijven voor de January Sales

Met de Held 8 model loslaten van slechts twee maanden geleden, hebben we de Go Pro Hero 7 Zilveren en Zwarte modellen voor een aantal flinke kortingen in de 2020-verkoop.
GoPro Hero 7 Wit | £149 £118.30 bij John Lewis
De minst feature-packed model in de reeks, de Held 7 Wit kunt u om 1080p video op maximaal 60 fps met beeldstabilisatie en nemen 10MP foto ‘ s op de tik van een touchscreen-knop (of via de telefoon, of met je stem). Plus, het is teruggebracht tot duidelijk in de John Lewis januari de verkoop.
Bekijk De Deal
Vindt u de beste January sales hier op TechRadar – we verzamelen van de beste besparingen te brengen u fantastische deals in de vakantie periode. Of, als je gewoon op zoek naar de beste GoPro prijs mogelijk, we hebben u gedekt als goed.
Als u op zoek bent voor het vastleggen van de mooiste momenten van 2020, deze GoPro deals zijn het aanbieden van een fantastische prijsverlaging op sommige van de goedkopere GoPro modellen in de January Sales. U kunt het opslaan van meer dan £100 over de Held 7 Zilveren (tot slechts £169) en de Held-7 Zwart (£278), of als u wilt dat de goedkoopste versie van het mogelijke, de Held 7 Wit is teruggebracht tot slechts £118.30 deze week.

Vandaag de dag is het beste GoPro aanbiedingen in de January sales

GoPro Hero 7 Zilver | £279.99 £169 bij Amazon
De goedkopere GoPro Hero 7 gaan op de aanbieding van vandaag is de Zilveren versie. Hoewel dit is de mid-range model van het pakket dat u nog steeds een geweldige functie in te stellen voor uw cash – 4K30 video, een waterdichte weerstand tot 10m, 10MP WDR foto, voice control, time-lapse-functionaliteit, en GPS.
Bekijk De Deal
GoPro Hero 7 Zwart | £379.99 £278 bij Amazon
Het Zwarte model is de high-end GoPro action camera beschikbaar in de huidige aanbiedingen. Je krijgt een ongelooflijke feature set – 12MP HDR ‘Superfoto’, 4K60 video, HyperSmooth stabilisatie, TimeWarp video, Superview, Breed, en Lineaire digitale lenzen, en wake on voice-functionaliteit toe te voegen aan die van de Zilver – alle aangedreven door de GP1-Chip. U bespaart € 100 op deze geweldige actie camera in de January sales.
Bekijk De Deal
Deze twee modellen vertegenwoordigen de mid-range en high-end van de Go Pro Hero 7 bereik, dus je krijgt een uitstekende actie camera voor je geld afhankelijk van welke versie je pick-up. Beide bieden de hardy ‘ buitenkant op die GoPro heeft op basis van haar naam, maar Zilver is een afgeslankte versie van de high-tech Zwart model met het snijden van de prijs aan te passen. Terwijl u nog kunt fotograferen 4K 30fps beelden met beeldstabilisatie en een brede lens op het Zilver, en er zijn een paar functies op de Zwarte die kan tekenen meer professioneel geneigd zijn klanten.

Deze GoPro deals zijn een geweldige manier om contant geld in op 2020 januari verkoop je het oppakken van een GoPro Hero 7 Zilver voor slechts haar over de goedkoopste ooit en het opslaan van een goede £100 op het Zwarte model.