Games van het decennium: TechRadar de favoriete games van de laatste tien jaar

Terwijl Mass Effect was briljant in zijn eigen recht, handelend in de uitoefening Commandant Shepherd ‘ s verhaal in een meer interactieve, narratief-rijk en mechanisch strakker vervolg is het hoogtepunt van deze serie. Niet alleen kunt u direct meenemen uit het eerste spel – het behoud van uw Commandant het uiterlijk en de persoonlijkheid van eerdere beslissingen een invloed hebben op hoe het verhaal speelt zich af, waardoor het gevoel dat het karakter is echt uw eigen. Mass Effect 2 neemt de beste delen van zijn voorganger en maakt ze beter dan ooit, het toevoegen van meer diepte aan zowel het verhaal en de karakters. Het is de beste serie ooit is geweest.
Farming simulator is een duizend keer, maar er is niets heel graag Eric ‘ConcernedApe’ Barone is Stardew Vallei. De korrelig RPG omvat een klassieke landbouw-simulator, dungeon-crawler en adventure spel, alles in een charmante pakket.
Hier bij TechRadar, na een aantal verhitte debatten en milde eye-krassen, hebben we een lijst samengesteld van de beste games van het afgelopen decennium. Dit zijn niet noodzakelijkerwijs de spelen we denken dat de meeste culturele of technologische impact, noch zijn ze gerangschikt, ze zijn gewoon het team van de favoriete games van de afgelopen tien jaar. Laten we eerlijk zijn, het is moeilijk om een ‘definitieve’ lijst van de beste games van het afgelopen decennium, niet iedereen zal het ermee eens – zoals we hebben allemaal verschillende smaken en meningen – plus is er slechts een beperkt aantal van de games die we kunnen zijn.
Dus leun achterover en geniet van een reis down memory lane met TechRadar de Games van het Decennium lijst.
De Laatste van Ons (2013)

(Image credit: Naughty Dog)Sony heeft klopte het uit van het park dit decennium als het gaat om de exclusives, het vrijgeven van mammoeten, zoals God van de Oorlog en Marvel ‘ s van Spider-Man. Maar wij geloven dat Naughty Dog ‘ s The Last of Us is echt de meest memorabele van hen allen, trouwen relatable tekens met een prachtige filmische actie-ervaring – alles is verpakt in een post-apocalyptische boog. De Laatste van Ons heeft alles wat je zou willen in een AAA-game: strakke mechanica, visueel prachtige omgevingen, personages met emotionele diepgang en fantastische script. Maar het is echt Joel en Ellie de relatie die de show steelt, als we kijken naar de grijze, terughoudend mentor en zijn flinke medeplichtige ontwikkelen van een bond voor de middeleeuwen. We kunnen niet wachten om te zien wat De Laatste van Ons: Deel 2 te bieden heeft, en hun verhaal gaat verder.

De Legende van Zelda: Adem van de Wild (2017)

Echter, wat we het meest liefhebben over Stardew Vallei is gewoon hoe ontspannend het is en hoe veel subtiele diepte in het spel is. Elk van Pelican Stad bewoners is prachtig handgemaakte te hebben hun eigen persoonlijkheid, likes, dislikes en gebreken. Stardew Vallei voelt niet als een vlucht, per-zeggen, maar meer als een terugkeer naar een oude vriend die je al jaren niet hebt gezien.
(Image credit: Nintendo)

The Witcher 3 is hoe een actie-RPG moet worden gedaan. Een meeslepende verhaallijn en unieke personages, pittoreske omgevingen, rijke folklore, meer side quests dan u een stok in kan schudden en een grijze – maar charmante – protagonist.
Als een serie, Grand Theft Auto is altijd al een nietje van gaming. Wanneer GTA V vrijgegeven in 2013, het was een succes, maar wat niemand opgespaarde was de levensduur van de game en dat komt vooral neer op GTA Online.

Pokémon Gaan (2016)

(Image credit: Niantic/Pokemon Company)

Maar de Nintendo verschil is hoe tactiele Adem van de Wilde‘s open wereld voelt. Je kunt klimmen op elk oppervlak in de wereld, een schril contrast met games als Assassin ‘ s Creed waar platformactie voelt zeer voorgeschreven. Dit voelt als een waar avontuur, in een prachtige wereld waar u volledig de belangrijkste doelstellingen in de volgorde die u kiest. Het is het belangrijkste Nintendo-spel van het laatste decennium.
Nog steeds enorm populair, Niantic de mobiele titel toont alleen maar aan hoe veel de Pokémon merk kruisen generaties, met spelers van alle leeftijden rubriek buitenshuis te vangen van de pocket monsters. In tegenstelling tot vele spellen, Pokémon Gaat u moedigt de spelers aan te lopen, samen te werken en over het algemeen alleen maar mooi voor elkaar. Er is nog steeds Pokémon Gaan gemeenschap dagen dat zie duizenden deelnemers. Pokemon Ga gezond is en – nog beter – het is gratis (voor het grootste deel). Geen enkele andere game heeft helemaal rechts de formule.

Mass Effect 2 (2010)

(Image credit: BioWare)


The Witcher 3 is een meeslepende fantasie, vol van exploratie, humor en met veel te zien en zo. Enkele jaren later, kunnen we nog steeds niet genoeg krijgen van Geralt of Rivia.

GTA V/GTA Online (2013)

(Image credit: Rockstar Games)

Maar als we terugkijken op de 2010s als een decennium, welke games er echt staan de test van de tijd? Welke games zullen we kijken terug op een liefdevol in 20 jaar en hoop dat het zal worden geremasterd voor wat next-next-next generation console zit in onze futuristische huizen?
Terwijl GTA V is een geweldig spel in zijn eigen recht, GTA Online is wat maakt het één van de beste games van het decennium, voor ons met de voortdurend veranderende wereld waar u kunt in principe doen wat je wilt. Het is een prestatie van online multiplayer en die Red Dead Online is niet helemaal ingehaald nog. GTA Online veranderd de grenzen van wat een gedeelde online multiplayer-ervaring kon worden en we zijn nog steeds aan het genieten op deze dag.

Reis (2012)

Het is alweer een decennium in gaming. We hebben gezien consoles komen en gaan, spel abonnement diensten stijgen, remasters bewind en de technologie gaat verder dan buiten onze stoutste dromen. Streamers zijn geworden bekende namen, esports is uitgegroeid tot een bloeiende industrie en we kunnen eindelijk spelen console-kwaliteit games op onze telefoons die de wil van de Slang te schande. De laatste tien jaar zijn een ritje in de achtbaan.
(Image credit: Thatgamecompany)

Fortnite streamers zijn geworden beroemdheden in hun eigen recht – kijk maar naar Ninja -, feestelijke dansen hebben hun weg in de echte wereld, terwijl u zult het moeilijk vinden om te gaan in elke speelgoed winkel zonder het zien van een massa van Fortnite merchandise. Voor een game die technisch gezien nog steeds in de vroege release, dat is een deurklink van een prestatie.
Het is niet vaak dat een spel kan beschikken over de spelers die liep de lengte van het zonne-systeem (collectief). Eigenlijk is het niet vaak een spel kan bogen op het hebben gemaakt, de spelers lopen op alle, maar Pokémon Gaan dat veranderde allemaal toen het werd uitgebracht in 2016.

Stardew Vallei (2016)

(Image credit: Eric Barone)

Love it or hate it, Fortnite is een fenomeen. Niet alleen is het spel brengen battle royale voor de massa ‘ s, het vervaagt de grenzen tussen pop-cultuur en gaming.

Fortnite (2017)

Reis blijkt dat een spel hoeft niet een groot budget te worden ontzagwekkende, het belichaamt de emotionele diepte die indie games kunnen aanboren en het doet zo veel, terwijl het (verbaal) zeggen zo weinig. Reis is een onvergetelijke ervaring.
(Image credit: Epic Games)

Zelda was het gevolg voor een heruitvinding na Hemelwaarts Sword op de Wii, en dit was zo een radicale verandering van de serie ooit heeft gehad. De traditionele bovenwereld/dungeon structuur werd ingeschakeld voor een volledig vrije open wereld spel, gemengd met de survival-elementen met betrekking tot voedsel en temperatuur toont voor de eerste keer.
Zeker, achteraf Skyrim heeft een aantal problemen met bugs en glitches, maar dat is een deel van de charme. Plus, de main quest is prachtig geschreven en er is veel van de opmerkelijke citaten, scènes en side quests die ervoor zorgt dat het vers in onze gedachten voor een ander tien jaar – ten minste tot De Elder Scrolls 6 releases.

Wanneer u besluit onze beste games van het decennium, de TechRadar team wist dat er een Mass Effect-game zou gaan maken op de definitieve lijst – wat we niet verwacht hadden was voor ons allemaal om het eens op die ene. Het is duidelijk dat Mass Effect 2.
(Image credit: Bethesda)


Waar zullen we eens beginnen met Skyrim? Bethesda ‘s epische fantasy, verlegde de grenzen van de open-wereld Rpg’ s, waardoor spelers om zich onder te dompelen in een kleurrijke wereld van eigenaardige personages en pure avontuur.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015)

(Image credit: CD Projekt Red)

Thatgamecompany ‘ s Reis is werkelijk adembenemend. Deze indie gem misschien niet ieders kopje thee, maar er is niet te ontkennen dat het is heerlijk uniek. Reis is een stuk van de kunst, een combinatie van een bewegend soundtrack met een emotionele last die niet eens woorden nodig.Het concept is zo eenvoudig, maar het spreekt boekdelen.
Fortnite