Bespaar £450 op deze Philips Ambilight Tv ‘ s in het begin van januari de verkoop deal

Op zoek naar een 4K TV? De January sales aangekomen vroeg – en ongelooflijk, sommige van de beste TV aanbiedingen zijn voortzettingen van degenen die we zagen over Black Friday en Cyber maandag terug in November.

Currys heeft gesneden de prijs van deze 2019 Philips Ambilight Tv ‘ s, met een besparing van maximaal € 450 op deze prachtige geeft. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor het beste TV-prijzen in uw regio.)

Vandaag de dag is het beste Philips Ambilight TV aanbiedingen

Philips Ambilight 65-inch 4K-Smart TV: £1,199 £749 bij Currys
Een grote TV verdient een grote korting, en deze 65-inch display van Philips komt met 4K-resolutie, sfeervolle Ambilight, en ondersteuning voor zowel HDR10+ en Dolby Visie.Bekijk De Deal

Philips Ambilight 55-inch 4K-Smart TV: £899 £549 bij Currys
Dolby Visie, HDR10+, Dolby Atmos geluid en Philips’ gepatenteerde Ambilight projectie maken dit een 4K-TV klaar om u te bedienen van uw home cinema heeft – in al haar 55-inch heerlijkheid.Bekijk De Deal

Beide sets sport 4K HDR-panelen en zijn voorzien van driezijdig Ambilight – een technologie die uniek is voor Philips-Tv ‘ s die toont de kleuren rond de televisie wanneer deze gebruikt wordt, verhoogt de sfeer, of u nu eetbuien Netflix geeft, gaming de hele nacht door, of gewoon genieten van de lichtshow.

Als je al vissen na een nieuwe televisie, en miste op de Black Friday verkoop, je zou kunnen doen is veel erger dan deze briljante TV deals.

Als u niet in het verenigd koninkrijk, of miste de boot – pech lezer – je kunt zien wat andere TV-prijzen op internet onder: