Vaststelling van de AI in het Midden-Oosten kan vertragen als gevolg van een aantal belangrijke uitdagingen

Hoewel het wijdverbreide gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in bedrijf is nog steeds in de kinderschoenen en de vragen blijven open te zijn over het tempo van de vooruitgang, het ontbreken van de juiste vaardigheden om ondersteuning AI projecten, onvolwassen markt ecosysteem, gebrek aan schoon gegevens en bestuursrechtelijke gevolgen zijn de belangrijkste uitdagingen die kunnen vertragen de adoptie in het Midden-Oosten, een industrie deskundige zei.
Velen geloven er kan geen enkele technologie die onze wereld vorm geven meer in de komende 50 jaar dan AI, Sam Blatteis, CEO van De MENA-Katalysatoren, een openbare beleid adviesbureau voor de overheid innovatie armen en high-tech multinationals, zei en voegde eraan toe dat het heeft zich ontwikkeld tot de warmste gebied in de wetgeving in de Golf.