Voor grote besparingen op een Nest Cam en een Nest Hub in de John Lewis januari Verkoop

Het Nest Cam Outdoor zal houden nauwlettend in het oog van uw woning, zodat u een live feed en krijg bewegingsdetectie waarschuwingen op uw telefoon op elk gewenst moment, waar u ook bent in de wereld.
Er is veel te graag over de Google Nest reeks toestellen: ze zijn gepolijst, ze zijn betrouwbaar, en ze kunnen allemaal worden bediend via een chat met Google-Assistent op je telefoon of op je smart speaker.
Google Nest Cam Outdoor en Google Nest Hub | £208 £149 bij John Lewis
De bescherming van uw eigendom, de controle van uw smart home, toegang tot alle functies van Google-Assistent, en nog veel meer met deze bundel gaan over de Google Nest Cam Outdoor en de Google Nest Hub,… je kan het opslaan £59-jarige John Lewis nu.
Bekijk De Deal
Nu heb je nog meer reden om te gaan Google met uw volgende slimme huis te kopen, omdat John Lewis is het kloppen van £59 uit de prijs van een Nest Cam Outdoor en een Nest Hub wanneer je ze koopt zowel samen – als u op zoek bent naar een koopje in de January Sales, dit kan.
We raden u aan snel te handelen als u niet wilt missen: het kopen van deze twee gadgets afzonderlijk zou u terug £208, maar van John Lewis ze kosten u slechts € 149. Natuurlijk zijn de twee apparaten werken zeer goed samen te.

Bespaar op Google Nest gadgets

Vindt u de beste January sales hier op TechRadar – we verzamelen van de beste besparingen te brengen u fantastische deals in de vakantie periode.

Het Nest van de Hub (vroeger bekend als de Home Hub), ondertussen, is een compacte 7-inch smart display dat brengt u al de magie van de Google-Assistent en een scherm – u kunt YouTube-video ‘ s, de controle van uw andere slimme apparaten, krijgen weerberichten, en nog veel meer.