Waarom de HTC One M8 is de beste telefoon van het decennium – en het verslaan van deze vier andere telefoons

De Moto G is veruit de minst indrukwekkende handset op deze lijst, maar het veranderd en wat telefoons waren in staat is. Het niet hebben van invloed op de top-end als de HTC One M8 of de iPhone 5S in 2013, maar in plaats daarvan veranderde de onderkant van de markt.
In de afgelopen jaren, zelfs de gevestigde namen hebben gekeken naar een blad uit de OnePlus playbook, met toestellen zoals de iPhone XR en Samsung Galaxy S10e het maken van een verschijning.
Terwijl de jaren nul kunnen hebben gezien de introductie van de smartphone fabrikanten hebben genomen apparaten naar nieuwe hoogten in de afgelopen 10 jaar. Dat is de reden waarom zitten en te beslissen over de beste telefoon van het decennium heeft zijn moeilijke taak.
We hebben al het bekijken van smartphones voor het hele decennium en buiten, dus we zetten onze collectieve koppen bij elkaar om te komen met een top vijf van de lijst van de meest indrukwekkende, invloedrijke en trendsettende apparaten van de afgelopen 10 jaar.
Hieronder kunt u zien hoe wij besloten op de lijst – Editor in Chief van TechRadar (en ex-Telefoons Editor) Gareth Beavis en Telefoons Editor James Peckham nemen deze taak op zich en proberen om te komen met een eerlijke lijst van de beste apparaten.
Er is een duidelijke winnaar al, dat als je verder leest hieronder vindt u alles over: 5. OnePlus 3
OnePlus 3
(Image credit: de Toekomst)De Chinese fabrikant wiegde de mobiele markt OnePlus Een ‘vlaggenschip ‘ killer’ in 2014, maar de beschikbaarheid is beperkt en een lauwe follow-up in de vorm van de OnePlus 2, het was pas in 2016 en de OnePlus 3 wanneer het bedrijf maakte echt zijn stempel op de sector.

Geschreven door John McCann, Telefoons Redacteur bij TechRadar 2016-2019
Op het moment zeiden we: “we kunnen altijd meer willen van onze toestellen… maar als je op zoek bent naar een goed ontworpen, krachtige telefoon die eigenlijk verpakkingen enkele nuttige dag-tot-dag-functies, de Galaxy S7 Rand is de één te gaan voor.”
De iPhone was iets van een grap onder de ‘ware’ tech fans van de wereld, totdat dit model kwam langs – de plastic achterkant van de 3G en 3Gs, met de beperkte kwaliteit van het scherm en een slechtere camera ‘ s deden het geen gunsten.
Echter, een opgemerkte trip naar de bar en een verloren iPhone later, de wereld een glimp van de nieuwe iPhone 4 voor de eerste keer. Of dit opzettelijk of niet, we zullen het nooit weten, maar de hype is gegenereerd werd uit de hitlijsten.
De ‘originele’ Een (laten we vergeten de verwarrende One X, S en V die eraan vooraf gingen) werd gelanceerd in 2013, en het toonde aan dat de HTC is een merk dat nog moet worden gerekend met de metalen chassis, de briljante low-light camera en front-firing BoomSound speakers waren revolutionair, en de software van Android.
Samsung Galaxy S7 Edge

4. iPhone 4

De Moto G kwam langs in 2013, en het gewoon werkte. Zeker, het zag er niet al een indrukwekkende camera achter of fenomenale kracht, maar wel genoeg zodat het gewoon goed werkte.
(Image credit: Apple)

Tot slot was er een telefoon op de markt die minder kosten dat kunnen we van harte aanbevelen aan iedereen die dat wilde een meer betaalbaar apparaat.
Imitatie is de oprechte vorm van vleierij, en dat is zeker het geval met de OnePlus 3. De norm voor “betaalbaar vlaggenschepen” en is sinds zijn introductie met gezien de wil van Eer, Xiaomi, Oppo, Alcatel, Realme en meer volg een soortgelijke formule – met wisselend succes.
De Samsung Galaxy S7 Rand was een vijf sterren handset op TechRadar. In feite, het was de laatste vijf sterren handset overzicht van de telefoon ruimte op de site, en we hebben nog niets gezien waardig dat accolade sinds het debuteerde in 2016.
Waarom? Goed, het Retina-display is een hogere resolutie dan wat Apple had gemaakt tot dat punt – en van een hogere kwaliteit en rijkdom ook.
De OnePlus 3 ons toegestaan om te dromen. Het gaf ons de kans om te geloven. Het gaf ons de kans om zelf een hoogwaardige handset zonder werpen ons in verlammende schuld. En voor dat, wij groeten u.
De camera werd versterkt, waarbij een snellere en scherpere foto ‘ s die echt straalde op het nieuwe scherm tech. Maar dat is niet de reden dat het op deze lijst – het is het ontwerp. De industriële, metalen rand en glas terug, een echte verklaring dat Apple serieus was over de smartphone spel, en de verbeterde power en verbeterde ontwerp straalden symbolen van dat.

3. Moto G

De camera werd versterkt, waarbij een snellere en scherpere foto ‘ s die echt straalde op het nieuwe scherm tech. Maar dat is niet de reden dat het op deze lijst – het is het ontwerp. De industriële, metalen rand en glas terug, een echte verklaring dat Apple serieus was over de smartphone spel, en de verbeterde power en verbeterde ontwerp straalden symbolen van dat.