Wat is Amazon DynamoDB?

Dat is een van de belangrijkste voordelen aan het gebruik van DynamoDB — het is bijzonder efficiënt en snel, dat helpt bedrijven die het nodig hebben dat het niveau van de hele en de prestaties om te voldoen aan de eisen van de klanten. Er is geen bezorgdheid over “kan de database houden” omdat het platform kunt de schaal omhoog of omlaag als dat nodig is om te voldoen aan het dynamisch wijzigen van verzoeken van gebruikers.
Hoewel dit klinkt wellicht allemaal technisch, het is een belangrijk onderscheid omdat Amazon DynamoDB is gebouwd voor snelheid en prestaties; het is bedoeld voor mensen met enorme gegevens in moet. Het is ook een zeer efficiënte manier om een database gebruiken in een toepassing, vooral als de database bevat miljoenen records. Om een idee te geven van wat dit betekent, Amazon DynamoDB kan omgaan met 10 biljoen verzoeken per dag en op de toppen van 20 miljoen aanvragen per seconde.