Wat is Amazon Kinesis?

Voor andere data throughput scenario ‘ s real-time analyse en rapportage zijn ongelooflijk waardevol. Dit kan onder andere scenario ‘ s zoals verbonden smart home apparaten en het Internet van de Dingen apparaten, medische gegevens voor een groot ziekenhuis keten, gegevens verzameld van een auto en geanalyseerd voor machine learning applicatie zoals autonoom rijden, of zelfs op een website om precies te weten welke delen van een website voor e-commerce iemand bezoeken en waar ze op.
Dit helpt ook enorm in de kosten. Meestal, real-time data-analyse is complex, moeilijk te beheren, en vereist een high-end servers, netwerken, en grote hoeveelheden online opslag , maar Amazon Kinesis kunt de schaal volgens de behoeften van een project en het toepassingsgebied. Maar de kosten zijn in verband met de werkelijke analytics u uitvoeren. Met traditionele batch-verwerking voor het data-analyses, één dat is gevestigd en geanalyseerd in een traditionele on-premise datacenter, dat is gewoon niet het geval.