WhatsApp werkt op bepaalde toestellen op 1 januari

Windows 10 Mobile heeft nog steeds een basis van toegewijde gebruikers die zich hebben opgehangen aan hun mobiele telefoons, en zelfs een petitie Microsoft voor het bouwen van een Surface-Telefoon , zodat ze zouden een alternatief voor Apple en Google, maar het platform dagen zijn echt goed en genummerd. De aangekondigde Microsoft Surface Duo (die Microsoft weigert om te bellen met een telefoon, hoewel het kan oproepen en past netjes in een hand) wordt uitgevoerd Android in plaats daarvan, en het bedrijf schijnbaar heeft geen plannen voor het ontwikkelen van een nieuw besturingssysteem voor telefoons.
Als je een Windows phone, wilt u misschien op zoek naar een vervanger in de January sales, want WhatsApp is het beëindigen van de ondersteuning voor Windows 10 Mobiele dreigend.