Ring van de Deurbel deal: een gratis Echo laten een 5 met de Ring Pro bij Amazon

Ring Video Deurbel Pro en de Echo laten Zien 5: 8.99 9 op Amazon
Amazon is het aanbieden van een gratis Echo laten een 5 als u de aankoop van de Ring Video Deurbel Pro. U kunt uw Alexa ingeschakeld Ring deurbel met uw Echo-apparaat, zodat u kunt zien en spreken bezoekers volledig hands-free.
Bekijk De DealAls u op zoek bent naar een score op een smart home bundel, dan bent u in geluk. Amazon is momenteel het aanbieden van een gratis Echo laten een 5 als u de aankoop van een Ring van de Deurbel Pro.Shop meer Ring heeft met onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet.

De Ring Pro werkt met Amazon Alexa en waarschuwingen sturen aan Echo-Apparaten zodat u kunt horen en spreken bezoekers volledig hands-free. De Echo laten Zien 5 kan ook het maken van video-oproepen, beantwoorden van vragen, het afspelen van muziek en video ‘ s, en andere compatibele smart home apparaten. Een Echo laten een 5 momenteel te koop voor .99, dus met dit smart home bundel deal, je bent een besparing van .

Als je niet in de VS, zie je vandaag de dag de beste deals op de Ring Video Deurbel Pro waar u hieronder.U kunt ook onze roundup van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en sales voor Alexa.
De Ring van de Deurbel Pro kunt u het scherm van uw woning in HD-video en check-in op elk moment met live on-demand video. In tegenstelling tot de vorige modellen, de Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie met de mogelijkheid voor het aanpassen van uw beweging zones te concentreren op gebieden die voor u het belangrijkst zijn. De Ring van de deurbel zal ook waarschuwingen verzenden naar uw smartphone, laptop of tablet wanneer er beweging is gedetecteerd en is voorzien van twee-weg gesprek.