Bespaar $100 met goedkope robot stofzuiger deal bij Walmart

De Eufy RoboVac 25C is compatibel met Alexa en Google Huis, wat betekent dat u niet eens nodig om een vinger te beginnen met het stofzuigen, – gewoon vertellen Alexa om te beginnen met je robot stofzuiger en je bent goed om te gaan (hoewel u kunt ook gebruik maken van de Eufy app voor meer fine-tuned controle). Met 1500Pa zuigkracht en BoostIQ modus, de RoboVac wordt de inhoud met tapijten van een medium stapel prima en kan opvegen elk hoekje en gaatje met 100 minuten van de levensduur van de batterij.
Terwijl uw nieuwe robot stofzuiger doet al het werk, misschien hebt u wat vrije tijd om andere slimme apparaten voor uw nieuwe geautomatiseerde leven. We hebben al de beste Amazon Echo deals gaan hier, en we zijn ook het bijhouden van de top van Apple HomePod prijzen en Google de verkoop van het Huis.
Deze goedkope robot stofzuiger deal is te blijven in de vakantie winkelen seizoen en is nog steeds beschikbaar dit weekend als u nog niet gekregen ronde om de grote januari schoon toch.

De beste goedkope robot stofzuiger aanbiedingen

Voorbij zijn de dagen van de dure automatisering, we leven in het tijdperk van de slimme woning en dit weekend dat betekent een uitstekende goedkope robot stofzuiger deals. De Eufy RoboVac 25C is meestal alleen beschikbaar voor 9.99, maar u kunt pick-up met 0 uit bij Walmart dit weekend voor slechts 9. Dat is een geweldige prijs voor een robot stofzuiger deal, zodat u uw voeten omhoog voor minder terwijl de computers het werk doen.

Eufy RoboVac 25C robot vacuum | 9.99 9 bij Walmart
De Eufy RoboVac 25C is de perfecte manier om te beginnen met het automatiseren van uw reinigen met een goedkope robot stofzuiger deal. Op grond van 0, dit is een verbazingwekkende prijs nog steeds goed in 2020 nu. Met Alexa en Google Startpagina integratie, 100 minuten gebruiksduur van de batterij en BoostIQ voor een sterkere zuigkracht, kunt u niet verkeerd gaan met een robot stofzuiger voor deze prijs.
Bekijk De Deal