De gevaren van de IoT en AI

AI werd opgericht om het gebruik van machine learning (ML) om verder te gaan dan de mogelijkheden van een mens en patronen te zien die de mens niet kan waarnemen. Het is ook in staat om te evolueren naar het realiseren van patronen die de mensen nog niet geprogrammeerd ze te verwerken. Op zoek naar gegevens in een volledig nieuwe manieren biedt erg veel mogelijkheden, maar daarom is het opent ook de deur naar tal van risico ‘ s, omdat de gevaren van cybersecurity niet goed worden beschouwd bij de productie van de IoT en AI-apparaten.
Als we beginnen 2020 moet er een duidelijke verhoging van de veiligheid op de IoT en AI-apparaten vanaf de plaats van productie, veiligheid bieden alle manier van de aankoop en daarbuiten. Als een enkel apparaat is niet voldoende beveiliging tegen cyberaanvallen, het hele netwerk van dat apparaat onmiddellijk blootgesteld. De vaststelling van deze zwakheden bescherming zal bieden op een individuele, collectieve en nationale schaal.

Over de auteur
Aaron McIntosh, Marketing Werk Groep Stoel op de Trusted Computing Group (TCG).