Deze $77 van 128 gb smartphone is de goedkoopste, maar pas op één ding

Houd in gedachten dat er geen hoofdtelefoon is en geen behuizing en na de verkoop zal worden problematisch. Nog steeds, zelfs als u van plan bent om het te gebruiken als een veredelde tablet voor trainingsdoeleinden of om uw kinderen te vermaken meer dan een lange reis, het ziet er in ieder geval op papier, een fatsoenlijke kopen.
Het is momenteel beschikbaar voor slechts (ongeveer , AU2) op het moment van schrijven, die is voorzien van een nieuw lid een korting van Aliexpress.
Uit de diepten van Aliexpress website, deze smartphone is een kloon van de beter bekende Xiaomi Mi-Mix 2 is op dit moment op een speciale aanbieding.

U kunt de tas zelf de Santin Mix 2 voor een lage prijs van inclusief gratis levering en een nieuwe gebruiker korting. Dit is een instapmodel smartphone met Android 7.1, 4 gb RAM, een 21-megapixel camera, 128GB aan opslag aan boord en een enorme 6-inch, 3.7-megapixel scherm.
Het apparaat heeft twee nano-SIM-kaarten niet en heeft een Type-C-connector en een vingerafdruk sensor. Een paar vliegen in de zalf al; de Santin Mix 2 draait op Android 7.1.1 en er is geen aanwijzing dat er een update zal komen op elk moment snel naar dit apparaat. De camera aan de voorzijde is gelegen aan de onderkant rechts van het montagekader aan de voorkant die er vreemd op video-oproepen.

Wat u krijgt voor deze prijs is niets minder dan spectaculair zijn, 4GB RAM, 128GB aan opslag aan boord, een 4000mAh-batterij, een 6-inch-2560 x 1440 pixels scherm, een 21-megapixel camera en een 10-core (ja 10) Mediatek X25-processor.
Van tijd tot tijd, een eigenaardigheid springs op onze deals radar en de Santin Mix 2 is zeker een van hen.
Santin Mix 2 128GB smartphone | op Aliexpress