Titans vs Ravens live stream: het horloge NFL Divisie Rond 2020 play-offs in het voetbal overal


Gelijktijdige verbindingen

Aanmelden voor ExpressVPN voor 12 maanden en u krijgt 49% korting op de normale prijs en een extra 3 maanden GRATIS. Grote waarde voor zulk een uitstekende service.

Tennessee Titans vs Baltimore Ravens – wanneer en waar?
Tennessee eindigde het reguliere seizoen 10-7 en het team komt uit een verrassende 20-12 overwinning van de Patriotten tijdens de laatste week is de Wild Card weekend. Titans running back Derrick Henry won de ruisende titel tijdens het reguliere seizoen en de laatste zondag dat hij geholpen Tennessee nederlaag New England met 182 rushing yards op 34 dragers en een touchdown. Kan de Titanen verslaan van de Raven om een plaats te verdienen in de AFC Championship game?
Uit de UK, die dit weekend? Als geo-blocking is het krijgen in uw manier van kijken naar de NFL actie dan je zou kunnen proberen het downloaden en installeren van een VPN – zoals verder beschreven op de pagina. Dat laat je dan je IP adres om de VERZENDING en kijken alsof je zat weer thuis.