Wat is Amazon de Juiste?

Zonder de Juiste, de ontwikkeling van teams kan dalen in de chaos — niet voor een gebrek aan interne proces, maar in plaats daarvan in verband met de manier waarop apps worden ondersteund, gedocumenteerd en verspreid. In feite, de distributie stelt bedrijven in staat om zich te richten op de feitelijke ontwikkeling en niet op het kader dat ze gebruiken en of het werkt betrouwbaar en goed ondersteund.
Amazon Juiste is een productie-klaar distributie van OpenJDK, en het is ontworpen om alles wat je nodig hebt voor het maken en uitvoeren van Java-toepassingen zonder grenzen. Open Java Development Kit, of OpenJDK, is een populaire distributie van Java gebruikt door de ontwikkelaars om rijke toepassingen, en de Juiste is een Amazon uitvoering van OpenJDK. Het is compatibel met Java SE, dat is de standaard voor web-applicaties uitgebracht in 2006.