Wat is AWS CloudFormation?

Toch is er ook een grote kans om te tweaken dat cloud-infrastructuur op een manier die uw bedrijf helpen, het web en mobiele apps voor u en uw klanten. Het concept van de “Infrastructuur als Code” kwam een paar jaar geleden als een manier om bedrijven te helpen bij het beheren van alle van de verschillende diensten die draaien in de cloud. Eerder, ze hebben gebruikt scripts of andere tools voor het beheren van hun IT-infrastructuur, maar die tools zijn vaak moeilijk te gebruiken en te complex. Het is verder verergerd wanneer je de behoeften van het personeel te beheren provisioning, versie controle, en andere variabelen.
Een extra voordeel, zoals meestal het geval is met een cloud-infrastructuur proces, dat kunt u de schaal gemakkelijk met de toegenomen vraag, of als u nodig hebt om te implementeren meer apps tot een grotere groep van gebruikers. U kunt een kopie van de sjablonen in CloudFormation en de start van een geheel nieuwe infrastructuur met nieuwe toepassingen, zonder opnieuw het wiel uitvinden.