Wat kan de nieuwe Samsung Galaxy S10 Lite ons vertellen over de aankomende de Galaxy S11?

Als de tech bewijst populair in de Galaxy S10 Lite, is het mogelijk dat Samsung brengen het naar de S11 ook, zij het met verbeteringen op andere aspecten van het beeldscherm, als lange levensduur van de batterij is een van de belangrijkste kenmerken voor veel smartphone gebruikers.
Veel van de huidige smartphones hebben een soortgelijke drie-camera een combinatie van hoofd -, tele-en ultra-wide snappers, met de meeste neiging om af te zien van een macro lens – de Xiaomi Mi Noot 10 en Eer 20 Pro zijn twee uitzonderingen. Macro-objectieven worden gebruikt voor het nemen van foto ‘ s van close-up objecten in detail, en veel mensen vinden ze nuttiger dan telelenzen.
De Lite-versie van de telefoon bevat een aantal spec upgrades boven de basis-apparaat, en dit zou kunnen wijzen op veranderingen Samsung maakt met zijn aanstaande handsets. Houd in gedachten dat wat volgt is speculatie, en niets bevestigd, maar we denken dat we kunnen goddelijke een eerlijke beetje over Samsung ‘ s volgende vlaggenschip telefoon.
Grote schermen
The Samsung Galaxy S10 5G has a 6.7-inch screen
De Samsung Galaxy S10 5G heeft een 6,7-inch scherm (Image credit: TechRadar)De Samsung Galaxy S10 Lite heeft maar liefst 6.7-inch display, dat is hetzelfde als de Galaxy S10 5G, maar groter dan de 6,1 inch en 6.4 inch van de Galaxy S10 en S10 Plus respectievelijk. Het lijkt erop dat Samsung is op zoek naar catering voor degenen onder ons die graag de grote schermen op onze telefoons.

Samsung Galaxy S10 phones

De terugkeer van oude scherm tech

Wanneer de Samsung Galaxy S10 kwam naar buiten met de ‘punch-gat’ selfie camera, Samsung ervoor om erop te wijzen dat het al aan het proberen om het neerzetten van het nieuwe ontwerp zijn voorzien. Met punch-gaten aanwezig zijn op de Galaxy Note 10, maar – en nu de S10 Lite – het lijkt erop dat dit constructie-element is hier om te blijven, voor een tijdje althans.
De Samsung Galaxy S2 met zijn Super AMOLED Plus-display (Image credit: de Toekomst)

The Honor 20 Pro, one of the first phones of 2019 with a macro lens
De Samsung Galaxy S10 Lite concurreert wel een beetje met de Galaxy S10e, die Samsung lanceerde in 2019 als de ‘betaalbare’ variant van de S10. Zo is het waarschijnlijk dat Samsung zal vrijkomen van de twee de ‘lite’ versie van hetzelfde apparaat weer? Nou, het hangt een beetje af van de uiteindelijke verkoopcijfers, maar mogelijk niet.
Echter, als Samsung volgt het precedent dat is ingesteld met de Galaxy S10 Lite, alle regio ‘ s kon de Snapdragon processor in de Galaxy S11. Dat betekent niet dat Exynos-chipsets zou helemaal verdwijnen, aangezien er nog steeds ruimte voor Samsung om ze te gebruiken in de diverse andere telefoons te bereiken, met inbegrip van de Een, Opmerking, J en M-apparaten.

Hogere resolutie camera ‘ s

Terwijl de Samsung Galaxy S10 heeft een Dynamische AMOLED-scherm, de S10 Lite is uitgerust met een Super AMOLED Plus display. Ja, de meeste van de namen Samsung gebruikt voor zijn schermen zijn gewoon marketing buzzwords, maar de laatste is eigenlijk tech het bedrijf gebruikt in de nu-oude Galaxy S2, en die kwam met een aantal voordelen die we kunnen zien terugkeren.
De Xiaomi Mi Noot 10 is de eerste smartphone met een 108MP camera (Image credit: de Toekomst)

Terwijl Samsung vast te zitten aan het gebruik van een array van 12MP camera sensoren op de Galaxy S10, ondanks de hogere resolutie van opties beschikbaar, de S10 Lite-functies die de eerste 48MP snapper in de Galaxy S-reeks. Het lijkt erop dat Samsung niet langer vasthouden aan zijn eerdere beleid met een lagere resolutie sensoren, met krachtige post-processing aangewend voor het optimaliseren van de afdrukkwaliteit, maar in plaats daarvan te gaan met nog meer megapixels.
Dat is in lijn met wat we hebben gehoord op de S11 grapevine, met specs lekken, wijzend naar een 108MP hoofdcamera als een 48MP sensor met een telelens, en een upgrade van specificaties voor de andere twee of drie camera ‘ s.

Punch-gaten zijn hier om te blijven

In onze test hebben we vaak gevonden dat de voormalige chipset levert een iets hogere prestaties, zodat gebruikers van telefoons die de Exynos chip misschien wel een (beduidend) minder in staat zijn telefoon.
De Samsung Galaxy S10 met de punch-hole camera (Image credit: de Toekomst)

En nu Samsung heeft omarmd macro-opnamen op de S10 Lite, is het zeer waarschijnlijk dat het bedrijf zal ook een macro-lens op de S11, vooral als het apparaat beschikt over maximaal vijf achterkant camera ‘ s, zo heeft gekletst.
The Samsung Galaxy S2 with its Super AMOLED Plus display

The Samsung Galaxy S10 with its punch-hole camera
De Eer 20 Pro, één van de eerste telefoons van 2019 met een macro-objectief (Image credit: de Toekomst)

The Xiaomi Mi Note 10 is the first smartphone with a 108MP camera
De Samsung Galaxy S10 Lite is de eerste Galaxy S toestel een macro lens, dus het lijkt erop dat Samsung heeft eindelijk besloten dat het de moeite waard, met inbegrip van dit fotografie-functie op de telefoon.
De Samsung Galaxy S11 naar verwachting zal worden onthuld in februari, maar net toen we dachten dat we genieten van de stilte voor de storm, Samsung onverwacht aangekondigd twee betaalbare versies van haar 2019 vlaggenschepen: de Galaxy S10 Lite en de Galaxy Note 10 Lite.

Een unified-chipset toekomst

De Samsung Galaxy S10 Lite lijkt te hebben van de zelfde chipset in alle regio ‘s, en dat is niet altijd het geval voor de Galaxy S toestellen – meestal de telefoons hebben een Qualcomm Snapdragon-chipset in sommige regio ‘s en Samsung’ s eigen Exynos processor in anderen.
De Samsung Galaxy S10-serie, niet met inbegrip van de nieuwe Lite model (Image credit: de Toekomst)

The Samsung Galaxy S10e
Terwijl de aankondiging van de S10 Lite komt veel dichter bij de aankomst van de S11 dan naar de lancering van de S10, verwachten we niet dat Samsung herhaalt in dit schema zijn volgende vlaggenschip van de range. In plaats daarvan, Samsung kon neerzetten van de betaalbare apparaat van de launch line-up voor de S11 bereik, en laat vervolgens een Lite/e versie zes maanden na de oorspronkelijke apparaat starten, als het is gedaan met de Opmerking 10 en Noot 10 Lite, en als Google heeft met de Pixel 3 en Pixel 3a.
Dit zou een manier zijn om meer mensen te krijgen geïnvesteerd in de betaalbare versie van de Galaxy S11, hoewel sinds de begroting bereiken zijn al zo sterk, we konden het gewoon neerzetten van de ‘Lite’ of ‘e’ apparaat volledig, in plaats van het regisseren klanten om te kopen een van de bevoegde Galaxy-telefoons in plaats daarvan.

Geen budget meer apparaten?

Nu dat de bestaande ‘Plus’ – telefoons zijn gemaakt om te kijken, klein in vergelijking met de nieuwe ‘Lite’ – apparaat, de Samsung wilt shift elk van de toestellen een stap – dus de S11 Plus kan worden rond een palm-stretching 6,7 inch, met de S11 komen op misschien 6.4 cm.
De Samsung Galaxy S10e (Image credit: de Toekomst)

We weten niet of de cut-out zal worden in een hoek, zoals het geval is met de belangrijkste Galaxy S10 bereik, of het centrale als op het briefje van 10 en de S10 Lite, maar we zouden het zeer verbazen als Samsung introduceerde een pop-up of een andere oplossing voor de front-facing camera ‘ s.
Deze twee telefoons neer de essentie van de respectieve vlaggenschepen in apparaten die waarschijnlijk aanzienlijk goedkoper (Samsung is niet gebleken hun prijzen nog). Hier zullen we een kijkje op de S10 Lite, in het bijzonder de veranderingen die het met zich brengt van de Galaxy S10, om te zien of er iets is dat het ons kan vertellen in termen van wat te verwachten van de Galaxy S11.
In de Samsung Galaxy S2, de Super AMOLED Plus-panel was indrukwekkend heldere, terwijl ook de energie-efficiënt. Sinds een lichte scherm is meestal het belangrijkste ding dat ontlaadt de batterij, misschien Samsung is terug te brengen van deze oudere tech in om te verlengen de levensduur van de batterij enigszins.