Xiaomi Mi-Band 5: wat wij willen zien

Zo ver, dat is alles wat we weten over de fitness-tracker, maar we deze pagina updaten wanneer komen we meer te weten.
Hier zijn een paar functies die we graag zouden zien in de Xiaomi Mi-Band 5.
De Mi-Band 5 zou kunnen worden een van de beste betaalbare fitness-trackers van het jaar, dus het is een evenement oefening fans moeten wachten met ingehouden adem.
We hebben gehoord dat een paar lekken en geruchten over het toestel, maar veel van het is een mysterie, dus hebben we ook komen met een wens lijst van de top eigenschappen die we hopen te zien in de Xiaomi Mi-Band 5.
Cut to the chase
Wat is het? Een budget fitness tracker
Wanneer is het? Waarschijnlijk medio 2020
Hoeveel zal het kosten? Rond de $39.99 / £34.99 / AU$59
Xiaomi Mi-Band 5 release datum en prijs
Xiaomi Mi Band 4
De Xiaomi Mi-Band 4 (Image credit: TechRadar)Terwijl we weten dat Xiaomi is het werken op de Mi-Band 5, we hebben geen exacte release datum. Op een transcriptie Wang Huang, oprichter van Huami (een element van Xiaomi het bedrijf dat produceert de Mi Band producten) zei: “potentieel in de richting van de [onleesbaar] van volgend jaar [2020], kunnen we starten Mi Band 5”.

De Xiaomi Mi-Band 5 is de verwachte opvolger van de Mi-Band 4, een goedkope fitness tracker vanaf medio 2019 dat indruk op ons met een scala aan functies die u zeker niet kunt garanderen zijn beschikbaar op andere trackers met een lage prijs.
Een van de belangrijkste functies ontbreken van vorige Xiaomi Mi-Banden is de ingebouwde GPS. Als u wilt bijhouden, je loopt op een bestaande Mi Band, die u nodig hebt om verbinding te maken met uw telefoon ten alle tijden. Is dat niet geweldig zijn als u wilt uitvoeren zonder uw telefoon.
Zeker, u kunt gebruik maken van de Mi-Band 3 bandjes met nieuwe apparaten, maar we zouden toch graag zien dat een aantal nieuwe variëteit beschikbaar rechtstreeks van Xiaomi.

Xiaomi Mi-Band 5 nieuws en geruchten

We zouden graag zien dat de Xiaomi Mi-Band 5 start met een paar verschillende riemen en lussen om uit te kiezen, in verschillende kleuren, zodat u kunt wisselen rondom je band als je aan het werk bent, of kies kleuren die passen bij uw outfit.
De Xiaomi Mi-Band 4 (Image credit: TechRadar)

Xiaomi Mi Band 4
We zouden graag zien dat de Xiaomi Mi-Band 5 zijn voorzien van ingebouwde GPS, dus alles wat je nodig hebt als je aan het werken bent is de fitness-tracker. Niet iedereen houdt van het dragen van hun telefoon, maar op dit moment laat het achter offers uitvoeren van gegevens.
Soms, als je aan het werken bent u toegang wilt tot de timer of stopwatches op uw fitness-tracker, zodat u kunt de tijd een bepaalde ronde of lengte, en we hopen dat de Xiaomi Mi-Band 5 eigenlijk laten ons doen.
Een van de redenen Fitbit apparaten zijn kampioen fitness-trackers is omdat veel van hen kan een auto-gevoel wanneer je begint te werken, en start automatisch de opname. We kan me niet herinneren hoe vaak we het vergeten om te beginnen met de workout-mode, alleen te vinden in ons Fitbit de aanzet voor ons.
Op de Mi-Band 4, je kon geen toegang tot andere applicaties, terwijl je met het volgen van een training, die beperkt het gebruik van de gevallen voor het apparaat. Als de Mi-Band 5 wil de beste sportschool metgezel kan worden, zouden we graag zien dat de app multi-tasking.
Fitbit Versa 2

Wat wij willen zien

Honor Band 5, which had sleep feedback

1. Ingebouwde GPS

Iets dergelijks zou geweldig zijn op de Xiaomi Mi-Band 5, dus als het waargenomen verhoogde hartslag en een snelle beweging zou erkennen dat we begonnen met de training. Het is niet een vitale modus, maar het is vooral handig voor vergeetachtige mensen.
De Xiaomi Mi-Band 4 (Image credit: TechRadar)

De Xiaomi Mi-Band 4, slaap-tracking die gemeten tijden, maar misschien was het niet zo gedetailleerd is als het zou kunnen zijn. Sinds de Eer Band 5, een directe concurrent, komt met de slaap feedback te helpen verbeteren van uw nachten, de Mi Band 5 zou echt profiteren van een verbeterde slaap bijhouden.
Het lijkt erop dat de twee opties beschikbaar voor het thie onleesbare gedeelte zijn ‘in de richting van het midden van volgend jaar’ of ‘tegen het einde van volgend jaar’ – een van beide manier, vroeg 2020 lijkt uitgesloten.

2. Een verscheidenheid van riemen

We gaan uit te stellen te Fitbit voor functies weer te geven, simpelweg omdat ze zijn marktleiders nu. Een groot voordeel van het gebruik van een Fitbit is dat het kan zorgen voor een gedetailleerde slaap tracking-informatie, met inbegrip van wat voor soort slaap die je had op bepaalde tijden (REM, bijvoorbeeld), en dit kan super handig om te helpen krijg je een betere nachtrust.
De Xiaomi Mi-Band 3 met de verschillende bandjes (Image credit: Xiaomi)

In termen van prijs, we hebben geen idee hoeveel het kost, maar we kunnen gebruik maken van de Mi Band 4 .99 / £34.99 / AU eerste prijs als referentie. Met het apparaat dat het dichtst wedstrijd de Eer Band 5 prijsonderbieding die prijs licht, we konden de Xiaomi Mi-Band 5 uit te komen met een lagere kostprijs, maar als de kenmerken rechtvaardigen de Mi Band 5 prijs kan iets hoger.
Xiaomi Mi Band 3
Ten tweede, de Mi Band 5 zal hebben blijkbaar NFC wereldwijd, iets Mi Bands hebben alleen geleverd in China.

3. App multi-tasking

Een rapport suggereert dat de Mi Band 5 heeft twee grote wijzigingen in de loop van de Mi Band 4.
Xiaomi Mi-Band 4 (Image credit: TechRadar)

Xiaomi is nu bezig met een follow-up, en dat zal hopelijk worden gelanceerd enige tijd in 2020 met verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger.
Near-Field Communication (NFC) wordt voornamelijk gebruikt voor contactloze betaling, die zou laten u gebruik maken van uw Mi Band 5 te betalen voor dingen zonder dat u hoeft uw telefoon.

4. Automatische fitness trackings

De eerste van deze is dat het scherm moet een verbetering zien, met het groeiend tot 1,2 cm. Dat is groter dan het 0.95-inch scherm van zijn voorganger. Het is ook gezegd te hebben ontworpen, beter zichtbaar in zonlicht, wat zou kunnen betekenen dat het gebruik maakt van een ander scherm tech of filters heeft geplaatst boven het scherm.
Fitbit Versa 2, met automatische fitness kan bijhouden (Image credit: de Toekomst)

Er is niet een enorme hoeveelheid van de gelekte informatie over de Xiaomi Mi-Band 5, maar aangezien elke nieuwe iteratie van de serie is slechts een lichte verbetering ten opzichte van de laatste, er is niet veel dat is waarschijnlijk veranderen.
Er is een grote markt in wearable bandjes, als mensen graag kiezen uit verschillende kleuren of materialen die bij ze past goed, maar de Xiaomi Mi-Band 4 (in tegenstelling tot de Mi Band 3) niet over een selectie om uit te kiezen.

5. Verbeterde slaap bijhouden

The Xiaomi Mi Band 4
Honor Band 5, die was aan het slapen feedback (Image credit: de Toekomst)

Sinds de Xiaomi Mi-Band 4 werd gelanceerd in juni 2019, konden we zien de nieuwere apparaat komen rond dezelfde tijd in 2020.
Xiaomi Mi Band 4