Amazon heeft de 2019 AirPods terug naar Black Friday ‘ s all-time low prijs

Als u op zoek bent om de score van een deal op Apple ‘ s nieuwste model AirPods, dan bent u in geluk. Voor een beperkte tijd, Amazon heeft de draadloze oordopjes terug naar zijn Black Friday prijs.

U kunt de 2019 Apple AirPods met laden geval te koop voor $129. Dat is een $30 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de oordopjes. Amazon heeft ook de AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor $169.

De 2019 AirPods voorzien van Apple ‘ s nieuwe H1-chip, die zorgt voor verbeterde connectiviteit en naadloze koppeling. Trek gewoon aan de oordopjes uit de zaak, en ze zijn klaar voor gebruik met een Apple-apparaat. De H1-chip biedt ook voice control met Siri, zodat je kunt krijgen routebeschrijvingen, nummers overslaan en gesprekken volledig handsfree. De oordopjes worden geleverd met een opgeladen geval dat biedt 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.

Zoals we hierboven vermeld, dit is de laagste prijs die we gevonden hebben voor de AirPods en een fantastische deal voor een kwaliteit paar van draadloze oordopjes. De Apple AirPod Voors momenteel detailhandel voor $249, waardoor de $130 prijskaartje op de AirPods met laden geval heel aantrekkelijk.

Apple AirPod aanbiedingen:

Apple AirPods (2019) met het Laden Geval $159 129 dollar bij Amazon
De Apple AirPods zijn terug naar hun laagste prijs ooit op Amazon. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal

Apple AirPods (2019) met wireless charging case: $199 $169 bij Amazon
Amazon heeft de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor $169. Dat is een $30 korting voor de draadloze oordopjes die kan worden opgeladen met een Qi-compatibel opladen mat of met een lightning-connector.
Bekijk De Deal

Shop meer heeft met onze roundup van de goedkoopste AirPod prijzen, sales en aanbiedingen die er ook gebeurt.

Als u geïnteresseerd bent in de laatste AirPods kunt u zien de beste AirPods Pro prijzen, sales en aanbiedingen die er nu gebeurt.