De Kindle Paperwhite en de nieuwe Kindle geraakt laagste prijs ooit op Amazon

De nieuwe Kindle Paperwhite is dunner en lichter dan ooit tevoren en beschikt over twee keer de opslag van de vorige generatie. De tablet is voorzien van een verblinding-6-inch-display en bevat een accu die de laatste weken. Misschien wel de coolste nieuwe functie is de IPX8-water weerstand van de bescherming. Dit betekent dat u de e-reader naar de badkuip, het zwembad of het strand en niet zorgen te maken over het krijgen van spatte.
Als u op zoek bent naar een goedkoper prijskaartje, Amazon heeft ook de nieuwe Kindle te koop voor .99. Dat is een korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de e-reader.Als u geïnteresseerd bent in andere Amazon E-reader en tablet aanbiedingen, kijk op onze roundup van de beste Kindle verkoop prijzen en aanbiedingen, en onze beste goedkope Amazon Fire deals.

Alle nieuwe Kindle .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de 2019 Amazon Kindle te koop voor .99. De e-reader een glare-vrij 6-inch display en packs 4 gb opslagruimte en een batterij die duurt weken.
Bekijk De Deal

Amazon heeft de Kindle Paperwhite te koop voor € 84.99. Dat is een korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de e-reader. Amazon heeft ook de nieuwe Kindle te koop voor .99.

Als u geen addertje onder het gras een deal op een Amazon Kindle tijdens Black Friday, dan vrees niet. Voor een beperkte tijd, kan je op de Amazon ‘ s best verkochte e-readers te koop bij de Black Friday prijs.

Kindle Paperwhite $129.99 .99 bij Amazon
U kunt de score van een verlaging van de prijzen op de waterdichte Kindle Paperwhite bij Amazon. De 2018-e-reader heeft een 6-inch glare-vrij te geven packs en 8GB opslag.
Bekijk De Deal