Met een voorsprong van Windows 7 is overleden, kunt u nog een upgrade naar Windows 10 gratis – hier is hoe het te krijgen

Niet alleen betekent dit kunt u Windows-10 zonder te betalen 0 voor de upgrade, maar het is ook (soort van) legit, zoals Microsoft blijkbaar weet van de maas in de wet en de wil van mensen om het te gebruiken, als het bedrijf zou liever zien dat mensen met een upgrade van Windows 7 naar Windows 10, zelfs als dat betekent dat het niet geld van de upgrades.
Dit komt van iemand die beweert een werknemer van Microsoft, die het licht op Reddit dat het ‘ geheel ‘gratis’ upgrade voor een jaar was het volledig marketing pluis,” en dat, zelfs na de oorspronkelijke sluitingsdatum voor de gratis upgrade doet, er zijn gemakkelijke manieren om te upgraden van Windows 7 naar Windows 10 gratis.