PSVR 2 functies: vijf dingen die we willen zien van Sony ‘ s next VR headset

De PS Move-controllers’ nauwkeurigheid was indrukwekkend in 2010, maar breken ze nu voelt altijd als een compromis. Sony ‘ s plasticky orb wands zijn tien jaar oud en het is heel gemakkelijk om te zien de nadelen als die u hebt gebruikt het systeem voor een bepaalde tijd. Ondanks de upgrade naar een Micro-USB-aansluiting in 2017, de batterijen in nog jammerlijke de knop design is onhandig en er zijn geen analoge sticks. Met een zielig haptics en drift problemen in overvloed, het is een wonder dat de PS Move-controllers nog steeds werken met de moderne hardware. Het begint duidelijk te worden dat ze slepen de visie van de exclusieve games die PSVR, vooral in de buurt van het einde van de levenscyclus.
Astro Bot Rescue Mission

Draadloze gameplay

Het beste deel over het bezit van een PSVR headset is de exclusieve games beschikbaar op het platform. Sony is zeer bijzonder over curating van hoge kwaliteit titels voor de virtual reality-systeem, die heeft geleid tot een spannende ervaringen zoals Astro Bot: Rescue Mission, Bloed en Waarheid, Arkham VR, Psychonauts in de Ruit van de Ondergang en Tetris-Effect (de laatste drie zijn beschikbaar op PCVR nu.)
(Image credit: Sony)

Oculus heeft al bewezen dat het een succes met de draadloze Quest headsetbiedt top-kwaliteit virtual reality games op de verhuizing, bewijst zichzelf een hit met een casual publiek. Met de steun van Sony ‘s first-party development studio’ s, en een tandem start met een grote console, PSVR 2 zou kunnen inspelen op deze markt en duw VR meer in de mainstream door het toe te voegen aan de PS5-pakket.