Rad Macht Fietsen’ nieuwe RadRhino modellen leveren meer kracht, op of off-road

Na een chauffeur draait met een zeer grote doos. Binnen uw RadRhino is ongeveer 90% geassembleerd, dus er zijn een paar stukjes om te eindigen vóór de inname van de vette fiets voor een spin. De grootste uitdaging op dit moment is het vervoeren van het uit die gigantische doos.
Het krijgen van uw handen op één van deze dingen is gemakkelijk genoeg. Plaats eenvoudig uw bestelling, afhankelijk van het feit of u woont in het verenigd koninkrijk en het vasteland van Europa (de RadRhino is momenteel niet beschikbaar in Amerika, maar ook andere modellen in het assortiment zijn).

Door de elektrische scooter connotaties er is ook een rem lampje dat gaat branden wanneer u trek aan de voor-of achterzijde rem hendels die de controle van de staat schijfremmen. De koplamp is ook geruststellend licht.
(Image credit: Rob Clymo)

Natuurlijk, Rad Power Bikes heeft een bereik dat te maken heeft met veel concurrentie. Echter, misschien wel één van de echte bonus punten achter iets als de RadRhino is de waarde.
Gelet op het gewicht, een gewicht van 30kg plus, de RadRhino wordt de weg snel ook, zelfs in de 250w incarnatie. Rad Macht Fietsen momenteel heeft de RadRhino 750w model verdisconteerd tegen €1,529.10 (ongeveer 1.700 dollar, 1.300 pond, AU,500), terwijl dat net-zo-goed-maar-minder-gedoe 250w aantal is €1,439.10 (ongeveer 1.600 dollar, £1,200, AU,300). Beide vertegenwoordigen een grote waarde, denken we.

Rad Power Bikes RadRhino
(Image credit: Rob Clymo)

Onze fietsen waren vrij veel geladen toen we met de levering, maar het is een goede gewoonte om boven hen voorafgaand aan het gaan overal. Op zoek na uw e-fiets accu is verstandig als deze kunnen worden van de duurste dingen om te vervangen op een actieve cyclus. Een omvangrijke €599 in feite.

Kies uw macht

Dus welke te kiezen? Rad Macht Fietsen suggereert dat de 250w model is zeer geschikt voor woon-werkverkeer, terwijl de meer krachtige 750w editie is ideaal voor off-road taken. We hebben de twee te vergelijken en er zijn voors en tegens voor elke.
De 250w model is een eenvoudiger optie, hoewel het beschikt over een draai-en-ga gashendel, waardoor uw fiets lijkt meer op een scooter, er is geen verplichting om het te registreren (in het verenigd koninkrijk, ten minste – regels verschillen afhankelijk van uw land en regio) en u hoeft geen aanvullende verzekering of een rijbewijs. Rad Macht Fietsen schat het is goed voor een bereik van 40-72 op een lading.
Rad Power Bikes RadRhino
(Image credit: Rob Clymo)
Ondertussen, de 750w model is in staat om een vergelijkbaar aanbod en kunnen tot 25kph. Echter, afhankelijk van waar je gaat rijden, de e-bike nodig L1e-Een (aangedreven fietsen) registratie. U moet ook een aansprakelijkheidsverzekering en een rijbewijs. Opnieuw echter, de details zijn afhankelijk van uw locatie.
Rad Macht Fietsen suggereert dat de 750w model het beste is geregistreerd, maar het verwijst u door naar een UK Department for Transport document dat is nogal ingewikkeld in de toelichting (en op het moment van schrijven is tijdelijk niet beschikbaar). Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing die we willen raden het maken van doen met de 250w model.

Er zijn twee modellen van de RadRhino, met een 250w edition en een veel beefier 750w geschreven nummer. Dus, krijg je de dikke banden, maar geen van de zweet-inducerende stress als je naar beneden te duwen op de pedalen dankzij de batterij hulp wanneer het nodig is.
Er zijn ook details die het toevoegen van een kwaliteit van de rand van een procedure. Die Kenda banden, bijvoorbeeld, zijn speciaal ontwikkeld en bieden (hopelijk) lek-bewijs bescherming hebben. Ze hebben ook een reflecterende witte lijnen op de zijkant voor extra zichtbaarheid.

Klaar om te rijden

TechRadar heeft al bemonsterd van de geneugten van het Rad Macht Fietsen zwaargewicht en vracht-achtige RadWagon. Dat is de VRACHTWAGEN van e-bikes en als gevolg daarvan kan je iemand anders en een week aan boodschappen ook. De RadWagon is eigenzinnig, heeft zijn plaats en zeker de beurt een paar hoofden als u onderschuifbed op de weg, maar het duo van nieuwe RadRhinos neemt dingen omhoog een inkeping of twee.
De uiteindelijke assemblage van de RadRhino is eigenlijk heel eenvoudig. Een Inbussleutel bevat de meeste van de kleinere aanscherping van problemen, zoals het aantrekken van het stuur en de bevestiging, samen met de positionering van het voorspatbord en lichte montage. Het voorwiel is een quick-release-affaire, dus dat schoot in de quick-sharpish ook.

‘Get out, verder gaan, rijden Rad’ luidt het motto op de RadRhino handleiding en, jongen, dat hebben we gedaan.
(Image credit: Rob Clymo)

Nou, niet helemaal, moet u de batterij volledig is opgeladen eerste. De RadRhino komt met zijn eigen batterijlader, alsook een toolkit en basic handleiding. Kunt u antwoorden vinden op technische vragen en een overzicht voor elke instelling en het onderhoud van problemen via video ‘ s op het Rad Power Bikes website door de manier waarop.
Je zou kunnen krijgen een beetje van bindend als de voorste remschijf is te strak, maar die kan worden aangepast met de Inbussleutel toch. Een sleutel op te lossen en draai de pedalen en je bent goed om te gaan.
Zeker, sommige onderdelen kunnen zijn vervaardigd in China en zijn misschien een beetje goedkoper als een resultaat, maar er is voldoende van kwaliteit is hier ook. De fietsen voorzien van de Shimano groepen, die al uw spullen aan het veranderen en algemene pedaal-aangedreven aspecten van de ervaring, en dat is goed nieuws inderdaad.
Vette fietsen zijn daarom ook prima op vlak terrein, maar niet zo goed op de heuvels. Niettemin, ze zijn nog steeds erg cool om naar te kijken. Rad Macht Fietsen RadRhino adressen van deze invaliderende nadeel van de vette fiets door het toevoegen van in de batterij en royale hoeveelheden van het te starten.

Rad Power Bikes RadRhino
(Image credit: Rob Clymo)

Het is verleidelijk om te roepen ‘poweeeer’ in Jeremy Clarkson mode als u breeze moeiteloos langs op één van Rad Macht Fietsen’ nieuwste toevoegingen aan de groeiende vloot. Aan de RadRhino; eigenlijk twee e-bike modellen met dezelfde naam, veel overeenkomsten en een groot verschil – de hub motor.
Rad Power Bikes RadRhino
Rad Power Bikes RadRhino

Rad Power Bikes RadRhino
(Image credit: Rob Clymo)

De pasvorm en afwerking van de andere onderdelen is ook helemaal prima. Welk model je rijdt de RadRhino voelt zich mooi samen; het is solide. Ook wij beoordelen deze fietsen voor hun comfort waarde, met die grote banden, actieve vering en een grote-op-de-bum zadel afronding van de ervaring in stijl.
De RadRhino is een iets andere machine en een beetje meer verfijnd. Met de dikkere wielen en grote dikke banden het is in wezen een elektrische vet fiets. De vette fiets is een vrij recent fenomeen met traditionele frame ontwerpen versterkt naar het huis van big en bolle banden. Het idee soort van werken als die bredere banden laat je cyclus op zachtere terrein, zoals zand, maar de trade-off is ze zeer omvangrijk te trappen rond.