Smart hearables verder gaan dan de muziek op de CES in 2020: Hier zijn de beste

Lizn is een ander horen toebehoren bedrijf, maar wel één die de gunning voor alle oren. De ‘hearpieces’ zijn ontworpen om te “verbeteren van uw face to face ‘communicatie’ wordt door het wegfilteren van achtergrondgeluiden en het geven van de gesprekken meer duidelijkheid. Op de top van dat, kunnen ze spelen muziek en geven u toegang tot Siri/Google-Assistent.
Op de CES, de smart horen bedrijf Nuheara onthulde haar nieuwste creatie voor, een hoofdtelefoon die gebruik maken van AI om te kalibreren van het geluid naar je persoonlijke profiel (zie foto hierboven). Tijdens de installatie wordt u gevraagd om het gedrag van een DENITIEVE-NL2 gehoortest om te kunnen beoordelen uw gehoor en bepalen hoe de oordopjes moeten worden afgestemd.