Windows 7-Einde van het Leven: alles wat je moet weten over de dood van Windows 7

Zelfs nadat het Windows 7-Einde van het Leven fase begint, Microsoft zullen doorgaan met het leveren van updates voor Microsoft Security Essentials (MSE) app, die de ingebouwde antivirus-programma dat is opgenomen in Windows 7.
Windows 7 is nu in het Einde van zijn levensfase, hetgeen betekent dat Microsoft geen updates van beveiligingsoplossingen voor het oude besturingssysteem.
Zelfs als je gedumpt Windows 7 jaar geleden kon je nog steeds geraakt worden door de Windows 7-Einde van het Leven. Een bedrijf dat in het bezit van uw gegevens, zoals de arts van operaties, bijvoorbeeld, en nog steeds gebruik maken van Windows 7 kan worden met het zetten van uw privacy in gevaar als ze niet upgraden.
Echter, Windows 7 het Einde van de Levensduur is geen reden voor paniek, hetzij. Pc ‘s met Windows 7 zal niet direct stoppen met werken, noch mogen ze worden veiligheidsrisico’ s nachts.
Dus, om uw gedachten op hun gemak, en om uit te leggen wat Windows 7-Einde van het Leven eigenlijk is, we hebben samen deze lijst van de 7 dingen die je moet weten over de dood van Windows 7.

(Image credit: Shutterstock)1. Windows 7-Einde van het Leven begint 14 januari 2020
Windows 7 zal in het Einde van zijn Levensduur op dinsdag, 14 januari 2020. Na die datum zal Microsoft niet langer patches en beveiligingsupdates voor Windows 7.
Dat betekent dat alle bugs of problemen nog steeds te vinden in Windows 7 nooit opgelost. Ook eventuele beveiligingsproblemen kunnen blijven ook in Windows 7, Microsoft is onwaarschijnlijk dat de patch die, tenzij ze zeer ernstig – meer daarover in een moment.
Echter, Windows 7 Einde van de Levensduur niet een plotselinge verandering, als Microsoft is het verminderen van de ondersteuning voor Windows 7 voor jaren.
Microsoft afgesloten algemene ondersteuning voor Windows 7 terug in januari 13, 2015, wat betekende dat er nieuwe functies gestopt wordt toegevoegd, en de garantie niet langer geldig.
Vervolgens ging de extended support-fase, waar alleen de benodigde patches en fixes uitgebracht. Dat eindigt op 14 januari 2020.

(Image credit: Shutterstock)2. U moet stoppen met het gebruik van Windows 7 ASAP
Na 14 januari, 2020, zult u effectief met behulp van een dode besturingssysteem. Terwijl uw PC zal blijven werken, zult u worden geplakt met een besturingssysteem dat niet meer wordt hersteld. Als iemand vindt een vervelende bug of de beveiliging in Windows 7, kunnen ze gemakkelijk profiteren van het, waardoor u in gevaar.
Het betekent ook nieuwe software zal waarschijnlijk niet werken op Windows 7 Pc ‘ s, wat betekent dat je mist op nieuwe functies. Nogmaals, als er bugs en beveiligingsproblemen in Windows 7-versies van de programma ‘ s en toepassingen gebruiken, deze kan nooit opgelost.
Zelfs het negeren van het feit dat Windows 7 is nu in het Einde van zijn Leven-fase, moet u stoppen met het gebruik van dergelijke oude besturingssysteem, hoe dan ook. Terwijl Windows 10 is niet perfect, het introduceert functies en tools die je mist door het gebruik van verouderde software.

(Image credit: de Toekomst)3. U hoeft niet te kopen van een nieuwe PC
U moet een upgrade van Windows 7 zo snel mogelijk, dat betekent niet dat je nodig hebt om te gooien uit uw PC.
U kunt een upgrade je huidige PC naar Windows 10, en Microsoft heeft er goed aan gedaan ervoor te zorgen dat zijn nieuwe besturingssysteem werkt redelijk goed met oudere hardware.
Dit zijn de minimale systeemvereisten van Windows 10:
Software: Windows 7 SP1
Processor: 1 ghz of snellere processor
RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 gb voor 64-bits
Ruimte op de vaste schijf: 16 gb voor 32-bit OS of 20 GB voor 64-bit OS
Grafische kaart: DirectX 9 of later met WDDM 1.0 driver
Scherm: 800 x 600 resolutie Terwijl uw PC kunnen voldoen aan deze specificaties, raden wij je aan 4 gb RAM voor Windows 10 op afstand goed, en je wilt minimaal 128 gb harde schijf ruimte.
Als uw computer niet aan deze vereisten voldoen, dan zult u moeten kopen van een nieuwe PC of upgrade naar iets anders dan Windows-10.
Dat hoeft geen slechte zaak te zijn – u kan gebruik Windows 7-Einde van het Leven als een excuus om jezelf te behandelen. Check out onze keuze van de beste laptops en beste desktop-Pc ‘ s voor hulp bij het kiezen van een nieuw apparaat.

Het feit dat het nog steeds zo gemakkelijk om te upgraden naar Windows 10 gratis doet ons denken dat Microsoft stil goedkeurt die deze onofficiële methode – en het bedrijf is net graag zoveel Windows 7 gebruikers verplaatsen naar Windows 10 mogelijk.
(Image credit: Microsoft)

4. U kunt nog een upgrade naar Windows 10 gratis

Bijvoorbeeld, Linux is een goede keuze. Het is gratis, en er is een grote verscheidenheid van verschillende versies bekend als uitkeringen of distro ‘ s – om uit te kiezen.
Terwijl veel mensen zullen een upgrade hebt uitgevoerd naar Windows 10 jaar geleden, er zijn nog steeds miljoenen Pc ‘ s die er zijn met Windows 7. Met Windows 7 en nu, aan het Einde van het Leven, het betekent dat de Pc ‘ s moet worden geüpgraded of vervangen ASAP.
Voor meer bescherming, check out onze keuze van de beste antivirus software.
Als u een upgrade uitvoert van Windows 7, zijn er bepaalde dingen die je moet doen om het proces zo eenvoudig mogelijk.
Als u overstapt naar een nieuw besturingssysteem, zoals Linux, of je bent het uitvoeren van een verse installatie van Windows 10, dan is uw harde schijf zal worden gewist bij het proces, dus zorg dat alle bestanden die je wilt bewaren veilig opgeslagen op een externe schijf.

(Image credit: Linux Mint Team)

5. Je hoeft niet te upgraden naar Windows 10

Alles wat u hoeft te doen is gebruik maken van de Windows Media Creatie Tool en selecteert u om te upgraden van daar. Voer in Windows 7 (of Windows 8) licentie sleutel, en u moet binnenkort een Windows-10 actief is gratis.
Je moet ervoor zorgen dat je de installatie media voor uw upgrade. Bekijk onze handleiding over hoe voor te bereiden voor Windows 7 Einde van de Levensduur voor meer informatie.
The best free backup software

Als je geen fan bent van Windows 10 (haar reputatie heeft geleden, heeft de laatste tijd door een run van dodgy updates), of uw PC niet voldoet aan de minimale eisen, dan is het de moeite waard te kijken naar alternatieven.

Hoewel u zal waarschijnlijk kiezen om al uw bestanden en documenten wanneer u een upgrade naar Windows 10, moet u altijd een back-up, als er iets mis gaat, tenminste dat je niet verliest uw bestanden.
(Image credit: Shutterstock)

6. Wat u moet doen voordat u een upgrade uitvoert

U moet ervoor zorgen dat u kiest voor een upgrade van uw Windows 7-installatie, in plaats van het installeren van een nieuwe versie van Windows 10. Als u kiest voor een verse installatie, moet u om te kopen van een Windows-10 licentie.
Allereerst, zorg ervoor dat u een back-up van al uw belangrijke bestanden en mappen op een externe harde schijf of USB-stick. Check out onze keuze van de beste externe harde schijven voor hulp bij het kiezen van de juiste is voor uw behoeften.
Check out onze gids naar de beste Linux distributies voor meer hulp en advies.
Hoewel de eenvoudigste manier om te verplaatsen van Windows 7 te upgraden naar Windows 10, dat is niet je enige optie.
Er zijn Linux-distro ‘ s die gebruiksvriendelijk zijn, zodat u aan de slag kunt, zonder dat gebruikt wordt voor Linux, en vele soortgelijke user interfaces van Windows 7, waardoor u zich meteen thuis voelt.

Dus, door ervoor te zorgen dat u Microsoft Security Essentials, kan je op zijn minst zorgen dat uw PC niet plotseling risico op virussen en andere online bedreigingen na 14 januari.
(Image credit: de Toekomst)

7. Als je stick met Windows 7, zorg dat je beschermd bent

Als je zegt dat je het steken met Windows 7, en kunnen wij niets anders zeggen dat u zal overtuigen om over te schakelen, dan kun je tenminste zeker dat je bent beschermd tegen beveiligingsrisico ‘ s.
Linux Mint
Hoewel Microsoft officieel gestopt met het aanbieden van een gratis Windows-10 upgraden naar Windows 7 (en Windows 8.1) gebruikers, kunt u nog een upgrade naar Windows 10 gratis – en het is vrij eenvoudig.
Als u kiest voor deze optie, bekijk onze pick van de goedkoopste Windows-10 prijzen.