Xiaomi naar verluidt bestanden voor Poco F2-merk in China

De Pocophone F2 blijft één van de meest ongrijpbare smartphones, met geen officiële bevestiging nog. Echter, een gestage stroom van lekken heeft gehouden de fanbase de verwachtingen hoog. Misschien hebben We net onze grootste hint naar zijn bestaan — “Poco F2” handelsmerken van Xiaomi in China. Gespot door @_the_tech_guy op Twitter, de lijst heeft een ingangsdatum van 4 December 2019, door Xiaomi onder de categorie elektronica. Het wordt ook duidelijk wat het product branding eruit zal zien, die lijkt te worden in lijn met Pocophone het verleden van de typografie.
Terwijl we meestal adviseren tegen het baseren van de veronderstellingen betreffende de handelsmerk-en octrooiaanvragen worden ingediend, dit lijkt vrij stabiel is; tenzij Xiaomi gaat uit van zijn manier om gewoon een troll iedereen.

(Image credit: Merk kantoor van China)

De tip vermeldt ook dat Xiaomi ingediend voor een soortgelijk merk vlak voor de Poco F1 onthulling in 2018, het toevoegen van meer stof aan het verhaal. De Poco F1 was een van de meest gewaardeerde smartphones in India, die uiteindelijk leidde tot nog grotere fanbase voor de Poco F2, met iedereen in de hoop dat Xiaomi zou weer brengen vlaggenschip gaming specs voor een betaalbare prijs.